Tarih: 07.08.2024 18:58

Şahin’den Spor Tesislerine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Yüzme Havuzu ve Mamak Şehir Stadı’nı ziyaret ederek, tesislerden faydalanan gençlerle bir araya geldi. Spora ve sporcuya önem veren çalışmalar gerçekleştirmeye gayret ettiklerini söyleyen Başkan Şahin, ilçede spor yapmayan çocuk kalmasın diye tüm Mamak’a hizmet verecek projeleri ortaya koyduklarını kaydetti.

Mamak’ın ‘spor kenti’ kimliğini güçlendirecek çalışmaları hayata geçiren Mamak Belediyesi, ilçede sporu yaygınlaştırmak ve tabana yaymak için süratle çalışmalarını sürdürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 365 gün boyunca çocukların ve gençlerin sporla buluştuğu Mamak Yüzme Havuzu ve Mamak Şehir Stadı’nı ziyaret ederek tesiste eğitim gören sporcularla bir araya geldi.

Tam Destek

İlçede spora ve sporculara yönelik destek programlarını art arda uygulamaya koyan Mamak Belediyesi, gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Yaz ve kış olmak üzere yılın 365 günü hizmet veren spor tesisleri, çocuklar ve gençlerin ikinci adresi oluyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Yüzme Havuzu ve Mamak Şehir Stadı’nı ziyaret ederek, hem tesiste incelemelerde bulundu hem de yaz spor kurslarından faydalanan gençlerle bir araya geldi, sohbet etti. Mamak’ta gençlere ve sporculara yönelik sağladıkları destekler neticesinde Mamak'lı sporcuların Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerinin altını çizen Başkan Şahin, spor kenti Mamak’ı daha da iyi yerlere taşımak için canla başla çalıştıklarını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —