Tarih: 07.08.2024 17:52

Ali Babacan'dan Ankara Kent Konseyine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Mamak Belediye Başkan  Veli Gündüz Şahin, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ve Parti heyetini ağırladı.
Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde 7 Temmuz’da düzenlenen Genel Kurulda göreve tekrar seçilen Halil İbrahim Yılmaz, kendisini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve parti yetkililerini AKK Danışma Kurulu Üyesi olan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’le birlikte ağırladı. Halil İbrahim Yılmaz’a tebrik ziyareti Ankara’da ortak akıl ve şeffaf yönetim anlayışını tabana  yayarak tüm vatandaşların sürece dâhil edildiği, üye, sivil toplum örgütleri ve gönüllüleriyle ortak problemlere siyaset üstü yaklaşımlar geliştiren AKK, güven tazeleyen Başkanı Halil İbrahim Yılmaz
ve yönetim kuruluyla çalışmalarına devam ediyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve parti yetkilileri yeni dönemde tekrar göreve gelen Halil İbrahim Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a heyeti ağırlamasında AKK Danışma Kurulu Üyesi Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de eşlik etti. Kentsel işbirliği ile Türkiye güçleniyor Başkent’te katılımcı demokrasinin inşası için ortak akılla ve dayanışmayla çalışmalarını sürdüren AKK, ilçe Belediyeleriyle kentsel sorunlara tüm paydaşların katılımıyla çözümler arıyor. Her bireyi yönetim ve üretime dâhil ederek kentsel iş birliği ağını genişletmeyi hedefleyen AKK, birbirini besleyen yerel yönetimlerin Türkiye’nin gücüne güç katacağı bilinciyle Ankara’yı örnek kent yapmak için çalışmalarına devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —