Tarih: 19.09.2024 10:25

ANKARA VALİLİĞİNDEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Valisi Vasip Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkenin her karış toprağında vatanını ve milletini savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman gazilerin gününü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gazilik mertebesine ulaşan kahramanların, Türk milleti için her daim gurur kaynağı olduğunu ifade eden Ankara Valisi Şahin, "Cesaret ve fedakarlığın örneği gazilerimiz, bizlere vatanseverliği en derin şekilde anlatmaktadırlar. Onlardan aldığımız manevi miras, ülkemize duyduğumuz sevgi ve sadakatimizi her geçen gün daha da güçlendirmektedir." dedi.

Gazilerin mukaddes emanetini hassasiyetle korumanın ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmanın kahraman millete vefa borcu olduğunu söyleyen Ankara Valisi Vasip Şahin, şunları söyledi:

"Yaşadığımız toprak parçasını vatana dönüştüren, bizlere millet olma şuurunu aşılayan şehit ve gazilerimizin hatırası, milletimizin gönlünde ebediyen canlı kalacaktır.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin gününü kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyorum."

Ülkemizin her karış toprağında vatanı ve milletini savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milletin birliği ve vatanın bütünlüğü için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız, aziz milletimiz için her daim gurur kaynağı olmuştur. Cesaretin ve fedakârlığın timsali olan gazilerimiz, bizlere vatanseverliği en derin şekilde izah etmektedirler. Onlardan aldığımız manevi miras, ülkemize duyduğumuz sevgi ve sadakatimizi her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak, kahraman milletimize vefa borcumuzdur. Yaşadığımız toprak parçasını vatana dönüştüren, bizlere millet olma şuurunu aşılayan şehit ve gazilerimizin hatırası, milletimizin gönlünde ebediyen canlı kalacaktır.
19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin gününü kutluyor; aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —