Tarih: 07.09.2024 12:17

Ankara’da Büyük Maç ABB-Fenerbahçe

Facebook Twitter Linked-in

Yarın Başkent Ankara büyük bir maça ev sahipliği yapacak.  Türkcll Kadın Futbol süper liginde birinci hafta karşılaşmasında ABB  Fomget  Kadın Futbol takımı ile Fenerbahçe Kadın futbol takımı karşı karşıya gelecek.

Osmanlı stadında saat 17:00 de başlayacak karşılaşma için iki takımda  tüm hazırlıklarını yapıp maç saatini beklemeye başladılar.

ABB Fomget Kadın Futbol takımının Kulüp başkanı Yalçın Demirkol,” Bizim için bu müsabakanın önemi büyük.  Geçen yılki başarılarımızın devam etmesini istiyoruz. İlk maçımızın Fenerbahçe ile olması bizim için çok önemli. Eğer galip gelirsek bundan sonraki maçlara da büyük moralle  olacak. Başkent Ankara’yı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Olimpiyatlarda ve bir çok şampiyonalarda  kadınlarımız  ülkemizi başarı ile temsil ettikleri gibi bizde kadın futbolunda hem  Başkent Ankara’yı hem de Ankara Büyükşehir Belediyesini en iyi şekildi temsil ederek lokomotif oluyoruz. Takımımızı desteklemeleri  için tüm Ankaralıları bu maça davet  ediyoruz Bizi yarın yalnız bırakmasınlar” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —