Tarih: 15.08.2024 20:34

Atletizm için seferber oldular

Facebook Twitter Linked-in


Paris Olimpiyatlarında Türk Atletizmin esamasi okunmazken bu duruma tepki gösteren eski şampiyon  atletler bir araya geldi. Efsane isimler gazeteci Lokman Köse ile dertleştiler.
Efsane isimler Mehmet Yurdadön, Veli Ballı, Metin Değirmenci ,Haydar Doğan ve Recep Yıldırım Atletizmin geleceği için sürekli toplantı yapıyorlar.
Bir dönemin en önemli isimleri Türk atletizminin olimpiyatlardaki durumunu gördükçe üzüldüklerini söyleyerek, "Bu durum bizi çok üzüyor. Ne bakanlık ne genel müdürlük nede federasyon  bizlerden yardım istemedi. Tecrübelerimizden faydalanmadı. Kara kutu gibi ne yaptıkları ettikleri belli değil sonuçta  böyle oldu. Sporun temeli sayılan Atletizmde dibe vurmasından çok rahatsızız “ifadesini kullandılar.


Yurdadön "Biz başarıyı kendi evlatlarımızla yakalayacağız”
Şu gördüğün kişilerin hepsi yerli ve milli şampiyonlardır. Hepsi bir değerdir diyen Yurdadön, "Herkes bilsin ki Türk Atletizmi sahipsiz değildir.  şu anda bile bize  gelin ülkemiz için koşun deseler, Veli, Metin, Haydar, Recep, Mehmet hepimiz hazır kıtayız. Bunu yaparken de hiçbir zaman maddi karşılık beklemedik. Bizim için önce vatan Bayrak ve Türkiye oldu. Bundan sonrada böyle . Yeterki devletimiz bizlere tekrar görev versin seferberlik ilan etsin. Biz atletizmin sembolleriyiz. Hazır kıta bekliyoruz. Herkes böyle bile . Atletizm hiçbir zaman sahipsiz kalmadı. Bundan sonrada kalmayacak” dedi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —