Tarih: 16.09.2024 21:04

Başkan Şahin: Tribünde

Facebook Twitter Linked-in

Yozgatlı Dernekler Federasyonunun düzenlediği halı saha turnuvasına katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin spor etkinliklerini yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Şahin, daha sonra Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor ve Çorum FK takımlarının maçını tribünden izledi. 

Hem halı saha turnuvası hem de Trendyol 1.Ligi maçlarını izledi.

Mamak Şehir Stadında futbol turnuvası
Yozgatlı Dernekler Federasyonunun düzenlediği ve bu yıl 8’incisi düzenlenen “Geleneksel Halil Ünler Halı Saha Turnuvası”na katılan Başkan Şahin’e,  Yozgat’ın plaka kodu olan 66 numaralı milli forma ve Yozgatspor atkısı hediye edildi. Başkan Şahin’e CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek, Başkan Yardımcıları Erdoğan Doğan ve  Sibel Emre de eşlik etti. Şahin yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu ve belediyenin imkânları doğrultusunda üstlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğini söyledi.



Başkan Şahin Çorum FK maçını tribünlerden takip etti
Trendyol 1. Lig'in 5. Haftasında Yeni Malatyaspor - Çorum FK takımları karşı karşıya geldi. 15 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00'te başlayan karşılaşma, Çorum FK'nın 0-4'lük üstünlüğüyle sonuçlandı. Çorum FK sezonun ilk galibiyetini alırken, tribünlerde Çorum FK’yı destekleyenler arasında Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de vardı. Maçın heyecanına ortak olan ve karşılaşmayı tribünden takip eden Başkan Şahin, Çorum FK'nın elde ettiği galibiyetin ardından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Maç sonrasında açıklamada bulunan Veli Gündüz Şahin, gençliğinde futbol oynadığını söyledi ve "Ben de Çorumluyum ve Çorum FK'nın galibiyetinden dolayı mutluyum. İki takımı da gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.






 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —