Tarih: 29.05.2024 22:20

Başkent’e Büyük Bir Çıkartma Yapan Başkan Adayı Aziz Yıldırım Ankara Marşı İle Karşılandı

Facebook Twitter Linked-in

HABER LOKMAN KÖSE

Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de seçim için geriye sayım başlarken adaylarda  son kozlarını oynuyor ve açıklamalar yapıyorlar.  Ali Koç’un adaylığını açıklamasından sonra tekrar aday olan efsane Başkan Aziz Yıldırım’da Ankar’da delegelerle bir toplandı yaptı. Yoğun katılmın olduğu  toplantı da sürekli Aziz Yıldır için tezeurat yapılması  duygusal görüntülere sebep oldu.

Şampiyon yapacağız

Yıldırım konuşmasında ‘Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Bu özlemi gidereceğiz. En önemli hocalar ve futbolcular Fenerbahçe de olacak. Artık herkesin içi rahat olsun ben Fenerbahçe ‘nin şampiyonluğu için kolları sıvadım. El birliği ve sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız. Fenerbahçe’nim tüm tesisleri eskiden olduğu gibi Fenerbahçelilere açacağız .o tesisler ve bu takım sizin .Desteklerinizle bu takım bir yere gelecek” dedi.

60 bin kişilik stad yapılacak

Mevcut olan stadı büyüteceklerini ve şampiyonluğu da bu stad da alacaklarını söyleyen Yldırım,”Tüm projelerimiz hazır. Önce  borçlar ödenecek. Ayrıca hükümetle tartışılmaz deniliyor. Ben devletime yanlış yapmam ama  Fenerbahçe’nin hakkını koruyamayan bir iktidar varsa o zaman farklı, 2011’deki kaybettiğimiz maddi ve manevi haklarımız geri verecekler. Bizde alacağız. Kimseye hakkımızı yedirmeyeceğiz” diye konuştu. Yıldırımla birlikte yönetimde yer alacak isimlerde birer konuşma yaptılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —