Tarih: 20.10.2024 10:41

Dursun Gözel, İşitme Engelliler Başkanlığına Adaylığını Açıkladı...

Facebook Twitter Linked-in

İşitme Engelliler ‘e Dünya ve Avrupa Şampiyonu Olimpiyat ikincisi Dursun Gözel aday olduğunu açıkladı.21 yıldır İşitme Engelliler Güreş Milli takımında sporculuk yapan Dursun  Gözel şimdide başarılarını Başkan olarak sürdürmek istiyor.6 Kasım’da yapılacak olan Başkanlık seçiminde en güçlü aday konumunda. Bir çok kulüp özellikle’ de Güreş Kulüpleri’nin tümü Gözel’in arkasında olduklarını ve destekleyeceklerini açıkladılar.


“Büyük Projelerle geliyorum”
Dursun Gözel büyük projelerle geleceklerini söyleyerek,” Ben 21 yıldır bu camianın içindeyim. Ömrümün çoğu zamanı bu camiada geçti. Tüm eksikleri biliyoruz. Tesis den, Sosyal iletişim den, ekonomik ve eğitim sorunlarına kadar ne yapılması gerektiğini bir proje halinde hazırladık. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonaları için hazırlıklarımız tamam ama asıl bu insanların hayatlarına dokunmak” ded.


“Sadece spor değil hayatın içinde olacaklar”
Bizim en büyük projemiz işitme engellileri yaşama kazandırmak ve farkındalığı artırmak diyen Gözel,”Seçeceğimiz sporcular bay- bayan fark etmez küçük yaşlarda ele alacağız, onların eğitimi, sporu bundan sonraki yaşamlarına yönlendirmelerini yapacağız. Bu konuda Bakanlığımız ile birlikte bir çok Belediye başkanı ile de görüştüm. ’yaşama dönüş’ Projeleriyle hem sporcularımız hem de aileleri bu konuda çok rahat edecekler” şeklinde konuştu.

HABER: LOKMAN KÖSE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —