Tarih: 08.09.2024 19:54

Emir Çaka Bey’e Ümit Özdağ'dan Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi Genel  Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ İzmir ziyaretleri kapsamında  Emir Çaka Bey Denizcilik İhtisas Üniversitesi Kalkındırma Vakfını ziyaret etti. Yoğun bir konvoy eşliğinde Vakfa gelen Özdağ'a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundular.


Ziyaret sırasında Gelen Başkan Ümit Özdağ’ı karşılayan Vakıf Başkanı Ahmet Gündüz  Kurulacak  Emir Çaka Bey Denizcilik İhtisas Üniversitesi  ve  Vakıfla ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. Genel Başkan Ümit Özdağ  böyle bir vakfın kurulması ve Üniversite  çalışmaları için Vakfı Başkanı Ahmet Gündüz’e teşekkür ederek gerekli destekleri vereceklerini açıkladı. Gündüz” Türkiye’de bu bir ilk olacak”


Emir Çaka Bey Denizcilik İhtisas Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Başkanı Ahmet Gündüz yaptıkları işin kıymetinin  tartışılmayacak kadar büyük olduğunu söyleyerek, “İlk defa Ülkemizde Denizcilik İhtisas Üniversitesi Kurulacak. Bunun adı da Emir Çaka Bey olacak. Ben yıllardır bunun için büyük çaba gösteriyorum. Allah’ın izniyle de kuracağız. Tüm siyasi partiler ve Hükümetimiz bizi çok destekliyorlar. Bundan da çok memnun oluyorum. Bu günde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Ümit Özdağ ziyaretimize geldi. Genel Başkan’a da Vakıf ve Üniversitemizle ilgili gerekli sunumları yaptık ve çok memnun oldu. Bizi fazlasıyla onurlandırdı. Bir çok siyasi Parti liderimiz ve Hükümetimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız bizden desteklerini hiç esirgemediler. Bu kutsal yolculukta bizi yalnız bırakmadılar. Vakfım ve kurulacak Üniversite adına herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Lokman Köse
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —