Tarih: 22.10.2024 09:16

ERONAT'A AYBABA DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu’nun  futbolcuların yanı sıra yeni Teknik Direktörlerin yetişmesi için başlattığı projelerde başarılı olan ve bazı takımları çalıştırmasıyla  dikkatleri çeken Fahrettin Eronat’a en büyük desteği tecrübeli hocalardan Samet Aybaba verdi. 

Federasyon’un  açtığı kurslara sürekli katılan ve bir çok belge  alan Eronat için Aybaba ”Bu genç kardeşlerimizin yetişmesi ve Türk futboluna hizmet etmesinden dolayı çok memnunuz. Fahrettin kardeşimizde uzun yıllar bir hoca olarak Türk futboluna kesintisiz hizmet edecek bir isim. Bizde sonuna arkasında duracağız” dedi.

ERONAT: “SPORU VE FUTBOLU ÇOK SEVİYORUM”
Çalışmaları ve başarılarıyla taktir toplayan Fahrettin Eronat Yeni Başkent Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Lokman Köse’ye  konuştu. Eronat,”Sporu ve futbolu çok seviyorum. Yıllardır her türlü branşlar da faaliyet gösteren spor dallarına elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Şimdi de futbolda bilgimi ve tecrübemi artırıyorum. Bunu gören Samet Aybaba hocamız sağ olsun bize hep destek oldu, olmaya’ da devam ediyor. Biz hem kendimiz için hem de Türk gençlerini geleceği için her türlü fedakarlığa hazırız. Bir Genç bizim için her şey. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Haber:Lokman Köse
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —