Tarih: 09.04.2024 13:36

Hakan Aydoğdu: Hem Öğretmen, Hem Müzisyen Futbolcu ve Kuaför

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Lokman Köse

Ankara’da Sıhhiye Metro durağında inip Sezenler Caddesine doğru yürürken Sanat Kuaför diye bir tabela göze çarpıyor. İçeri giriyorsunuz birçok müşteri ve Gitar çalan kuaför ustası Hakan Aydoğdu; şaşkınlık içerisinde sormaya başlıyoruz. Aydoğdu hem konuşuyor, hem Gitar çalıyor, hem de tıraş yapıyor.

Eski futbolcu olan Hakan Aydoğdu Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünü bitirdiğini belirterek ,”Şu anda özel okullarda Beden Eğitimi Öğretmenliği yapıyorum. Sanatı çok sevdiğim için geceleri de özel yerlerde sahne alıyorum.  Gün içerisinde baba mesleği olan kuaförlüğü sürdürüyorum. Hayatımdan çok memnunum. İnsanlara bir şekilde katkı sunuyorum” dedi.

Babamın emaneti Berberliği bırakmam

Berberliği bırakmayı düşünmediğini söyleyen Aydoğdu  ”Bu meslek babamın bana emaneti. Babam sınıf öğretmenliği yaptı yıllarca. Birçok köyde görev yaparken maddi imkansızlıklardan dolayı berbere gidemeyen çocukları hep bedava tıraş etti ve eğitimini vermeye çalıştı. Babamın elinde bir ders kitapları birde tıraş da kullandığı aletleri vardı. Bende şimdi aynı şekilde yürütüyorum. Parası olmayanlara bedava tıraş yapıyorum. Babam Hüseyin Aydoğdu Denizli’de kız kardeşimin hemşire olduğu hastanede kemoterapi tedavisi görüyor. Midesinin bir kısmını aldılar. Herkesten dua istiyorum. Babamın yolanda yürümeye devam edeceğim. Onu çok seviyorum ve bir an önce sağlığını kavuşmasını Allah’tan istiyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —