Tarih: 09.09.2024 12:10

İNSALLIĞIN VİCDANI MUSALLADA

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran son yolculuğuna uğurlandı. Narin için komşu köy Batıkarakoç' taki Cenaze namazına 5 imam katıldı. 

Narin'in cenaze namazını kıldıran imam “Bugün burada musalla da yatan bizim vicdanımızdır, insanlığımızıdır. Cenabı hak bizleri vicdan sahibi, ahlaklı insanlardan eylesin. Toplum olarak insanlığımızı yeniden gözler geçirir, hatırlatır hatırlarız. Ahlaki bir toplum olma yolunda ilerleriz. Narin cennettedir masum bir yavrumuz katledildi. Emin olun cennette bunların hesabı yapanlar da hesabı sorulacaktır. Benim korkum bu yavrumuzun cenazesini kılıyoruz. Nasıl hesap vereceğiz bunu yeniden gözden geçirmemiz lazım” dedi.

KÖYÜNE DEFNEDİLDİ

Bugün okulların açıldığı gün okulda olması gereken Narin canice katledilip bugün toprağa verildi. Cenazeye katılan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü ve CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu katıldı.  Gözaltındaki Narin'in anne ve babasının cenazeye katılmak için izin istediği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —