Tarih: 29.07.2024 18:02

LÜLEBURGAZ’DA ULUSLARARASI YAZ MASA TENİSİ KAMPI VE TURNUVASI BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

 Trakya’nın en dinamik, en hareketli kentlerinden Lüleburgaz, 29 Temmuz – 4 Ağustos 2024 tarihlerinde Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Zirve Spor Kulübü öncülüğünde Türk Masa Tenisine damgasını vuran bir etkinliğe daha imza atıyor. Dünyanın sayılı Masa Tenisi antenörlerinden  Aleksey Yefremov Baş Antrenörlüğünde yapılacak olan çalışmalarda, Bulgaristan & Kosova & Belarus ve Rusya’dan gelen sporcular çalışmalar gerçekleştirecek. Ayrıca, ülkemizden de Muğla, Bursa, Yalova, Kütahya ve Tekirdağ’dan misafir ettiğimiz sporcularla birlikte Lüleburgazlı Masa Tenisi sporcuları yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürecek. Lüleburgaz’da bir kez daha ağırlayacağımız Belaruslu hocamız Aleksey Yefremov’un kariyerindeki önemli başarıları şöyle özetleyebiliriz:

* Aleksey Yefremov – Belarus doğumlu Baş Antrenör, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu Yüksek Performans Antrenörü ünvanına sahip olup, bugüne kadar 26 yıllık kariyerinde 4 kıtada Dünya Sıralaması’nın ilk 100’üne girmiş onlarca sporcuyla çalışmıştır. Ayrıca, bugüne kadar Dünya ve Avrupa Masa Tenisi Federasyonlarının 50’den fazla çalışmasında Baş Antrenör ve Eğitmen olarak görev yapmıştır.         

U

Uluslararası bir Masa Tenisi Kampı ile başlayan çalışma, 1 günlük şehir turu ile devam edecek ve ardından 2 gün sürecek bir turnuva ile tamamlanacak. Avrupa Üçüncülüğü ve Balkan Şampiyonluğu unvanını kazanan, Türkiye’de Özel Sporcular, Bedensel Engelliler ve Olimpik Federasyon yarışmalarında Türkiye Şampiyonu yetiştirmiş tek Masa Tenisi antrenörü olan ve organizasyonda Teknik & İdari Koordinatörlük görevini yürüten Soner Polat ta kampla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Trakya’nın kalbi konumundaki Lüleburgaz’ı sporumuzun da kalbi yapmak için canla başla çalışmaktayız. Bu doğrultuda Lüleburgaz Belediyesi’nin bizlere sunduğu desteği de yanımıza alarak, Türk Masa Tenisine damga vuracak bir çalışmaya daha hazırız.      

Avrupa Masa Tenisi Federasyonu’nun bizzat kendi elit sporcu kamplarında görevlendirdiği eğitmenleri Lüleburgaz’da bir araya getirerek, Lüleburgaz’a Avrupa Masa Tenisi Federasyonu kalitesinde bir organizasyonu sunduğumuzu düşünüyoruz. Bu, Lüleburgaz’ın gençleri için gerçekten büyük bir fırsat olacak ve çok verimli bir çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Çalışmamızı hayata geçirmemizde bizlere büyük destek sunan Lüleburgaz Belediye Başkanımız Sn. Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Bld. Sosyal Destek Hizmetler Müdürü Sn. Samet Servet’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.Bu büyük organizasyonla ilgili Organizasyon Direktörü Samet Polat şu ifadeleri kullandı; “Avrupa Masa Tenisi Federasyonu Gençlik Komitesi Başkanı ve Kırklareli doğumlu bir spor adamı olarak bu çalışmamızı gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyum. Masa Tenisi, olimpiyatlarda yer alan ve gerçekten çok fazla emek gerektiren bir spor. Lüleburgaz gibi önemli bir kentte bu çalışmaları gerçekleştirebilmek, gençlerimizi geliştirebilmek bizim için en önemli hedef. Bu doğrultudaki çalışmalarımıza çok büyük destek sunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Sn. Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Bld. Sosyal Destek Hizmetler Müdürü Samet Servet ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, Belediye Başkanımızın destekleriyle Lüleburgaz gençliğine verimli çalışmalar yapmayı sürdürmek istiyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —