Tarih: 01.06.2024 10:51

Merkez Partisi’nden Yavaş’a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart seçimlerinde isminden fazlasıyla söz ettiren Merkez Partisi dün destek verdiği Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettiler. Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Teşkilat Başkanı Hüsnü Döğer ve parti yöneticileriyle Mansur Yavaş’a tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. 

Yavaş kendilerine destek veren ve ziyaretlerine gelen Merkez Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı’ ya ve yönetimine teşekkür ederek, ‘insan’ odaklı hizmetlere devam edeceklerini söyledi.  Prof.Dr. Abdurrahim Karslı ise Yavaş’ın yarım kalan hizmetlerinin tamamlanması için destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.

BGRT ‘i kabul etti

Merkez Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı dana sonra Genel Merkez’de Başkent Gazetesi Radyo ve Televizyon (BGRT ) Yönetimi Kurulu Başkanı Ali Pala ve icra Kurulu başkanı Lokman Köse’yi kabul etti.  Bağımsız ve tarafsız medyaya Türkiye’nin çok büyük ihtiyacı olduğunu söyleyen Karslı, “Bizim ilkemiz Hak Hukuk Adalet. Bu üç konu insanı insan yapan unsurdur. Biz İnsan merkezli çalışmalar yapıyoruz. Hem siyaset hem de insanı merkezli olan Merkez Partisine herkesi bekliyoruz.  Bu konudaki çalışmalarımızı yansıtan medya ya da gerekli desteği vereceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —