Tarih: 23.10.2024 11:59

METEROLOJİ'DEN KAR VE SİS UYARISI

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Ekim'e ilişkin hava durumu tahmin raporunu paylaştı. 5 gün boyunca hava sıcaklıklarının doğu bölgelerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Trabzon hariç) ile Amasya'nın kuzey, Tokat'ın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Hakkâri çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. illere göre hava durumu ise şöyle sıralanıyor;

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor, EDİRNE °C, 23°C  Parçalı ve az bulutlu ,İSTANBUL °C, 20°C Parçalı ve az bulutlu, KIRKLARELİ °C, 21°C Parçalı ve az bulutlu, KOCAELİ °C, 19°C Parçalı ve az bulutlu. 

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor. A.KARAHİSAR °C, 17°C Az bulutlu, DENİZLİ °C, 25°C Az bulutlu, İZMİR °C, 25°C Az bulutlu ve açık, MUĞLA °C, 25°C Az bulutlu ve açık.

AKDENİZ : Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. ADANA °C, 26°C Az bulutlu ve açık, ANTALYA °C, 26°C Az bulutlu ve açık, HATAY °C, 23°C Az bulutlu ve açık, MERSİN °C, 24°C Az bulutlu ve açık. 

İÇ ANADOLU : Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde pus, yer yer sis bekleniyor. ANKARA °C, 17°C Az bulutlu ve açık, ESKİŞEHİR °C, 19°C Az bulutlu ve açık, KONYA °C, 15°C Az bulutlu ve açık, YOZGAT °C, 12°C Parçalı ve az bulutlu. 

BATI KARADENİZ : Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor. BOLU °C, 18°C Parçalı ve az bulutlu, DÜZCE °C, 19°C Parçalı ve az bulutlu, SİNOP °C, 19°C Parçalı ve az bulutlu, ZONGULDAK °C, 18°C Parçalı ve az bulutlu 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri (Trabzon hariç) ile Amasya'nın kuzey, Tokat'ın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. AMASYA °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı, ARTVİN °C, 12°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, SAMSUN °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı, TRABZON °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu. 

DOĞU ANADOLU:: Parçalı ve az bulutlu, güneydoğusu yer yer çok bulutlu, Hakkâri çevreleri ile Van'ın güney çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. ERZURUM °C, 9°C Parçalı ve az bulutlu, KARS °C, 10°C Parçalı ve az bulutlu,MALATYA °C, 16°C Az bulutlu, VAN °C, 12°C Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde güney çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. DİYARBAKIR °C, 21°C Az bulutlu ve açık, GAZİANTEP °C, 20°C Az bulutlu ve açık, SİİRT °C, 19°C Az bulutlu ve açık, ŞANLIURFA °C, 22°C Az bulutlu ve açık




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —