Tarih: 18.10.2024 11:19

MUHTARLARLA OMUZ OMUZA

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa ilinde bulunan 24 Mahalle Muhtarı ile bir araya gelerek makamında kabul etti.

 Bursa Valisi Erol Ayyıldız 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 24 Mahalle Muhtarını makamında ağırlayarak  hepsinin tek tek  “Muhtarlar Günü” nü kutladı. Valilik makamında samimi ve sıcak bir ortamda geçen kabulde Vali Ayyıldız, kendisini ziyaret gelen tüm Mahalle Muhtarlarının sorunlarının yanında görüş ve önerilerini de dinledi. 

Bursa Valisi Erol Ayyıldız , makamında ağıladığı Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti. Muhtarların kendisini iletmiş olduğu sorunların hemen çözüme kavuşturacağını belirten Bursa Valisi Ayyıldız, ilgili birimlere gerekli talimatları hemen vermiştir. Sorunlarının ilgili birimlere iletilip hemen çözüme kavuştuğunu gören Muhtarlar mutlu bir şekilde ziyaretlerini tamamlarken Vali Erol Ayyıldız'a memnuniyetlerini teşekkür ederek belirttiler. Bursa Valisi misafirlerini yolcu ederken muhtarların ziyaretinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti belirtirken  “Muhtarlarını Günü” nü tekrar kutlayarak teşekkürlerini illeti. 

Bursa'ya Vali olarak atandığı günden bu yana herkesin sevgi, saygı ve sempatisini kazanan Erol Ayyıldız, Muhtarların da gönlünü kazanmıştı. Bursa da her alanda olduğu gibi Vali Ayyıldız ve Muhtarların birlikte ve el ele olduğu görüldü.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —