Tarih: 17.09.2024 15:50

NARİN'İN DNS'INDA AMCA ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran soruşturmasında Otopsi raporunun hazırlığı sürerken edinilen ilk bilgilere göre Narin'in nasıl öldürüldüğü ve amca Salim Güran'ın arabasındaki DNA'sının sırrı ortaya çıktı. 

 Kaybolduktan 19 gün sonra köydeki derede bir çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Narin'in kim ya da kimler tarafından, İstanbul Adli Tıp Kurumu raporuna göre Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu. Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Otopsi kesin raporunun ise 23 Eylül'e kadar çıkması bekleniyor.

CNN Türk'te yer alan habere göre de Narin boğularak öldürüldü. Bu sırada Narin'in ağzından çıkan ölüm sıvısı amcanın eline bulaştığı; sıvıyı amcanın araca bulaştırdığı öğrenildi. den öldürüldüğü belirsizliğini koruyor.

 11 TUTUKLU VAR
Ancak aracında Narin'in DNA'sı bulunan amca Salim Güran ve küçük kızın cansız bedenini dereye götürdüğünü itiraf eden komşu Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı. Cansız bedenin bulunmasının ardından çok sayıda kişi gözaltına alınmış ve Narin'in annesi, ağabeyi, amcaları, kuzenleri dahil 11 kişi tutuklanmıştı. Soruşturma halen sürerken yeni detaylar ortaya çıktı

Narin’in cansız bedeninin içine konulduğu çuvalla aynı seri numarasına sahip çuvallar ise tutuklu sanıklardan Nevzat Bahtiyar’ın evinden çıktı. Böylece Bahtiyar'ın ifadesinde anlattığı gibi, Narin'i taşıdığı çuvalı evinden aldığı da kesinleşti.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —