Tarih: 17.10.2024 17:20

"SÖZLEŞMELİ ERLERİ MUHALEFET GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEYECEK "

Facebook Twitter Linked-in

CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir, Sözleşmeli Er ve Erbaşlar Derneği SÖZPER- MALUL Derneğini TBMM’de makamında ağırladı.

Sözleşmeli Er ve Erbaşlar Derneği SÖZPER- MALUL  Derneği Başkanı Abidin Kocabuğa beraberinde dernek heyetinde görevli  7 yıl Sözleşme süresi biten erbaşlar ile CHP Grup Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili Murat Emir’i TBMM’de makamında ziyaret ettiler. Başkan Kocabuğa, Murat Emir ile 2019 yılında Sincanlı Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Ali Korkmaz’a şehitlik verilmesinde destek olduğunu ve tanışıklıklarının vesilesi şehidimiz olduğunu belirterek “davete icabet ettik“ dedi.

Başkan Abidin Kocabuğa, 7 yıl sözleşmeli görevlerini bitiren erbaşların yasalaşan hakları olan atamalarının yapılmasını, atamaların mülakatsız olmasını,eve çıkma kanunundan ayrımsız yararlanmak ve erbaşların kadrolu personel olmak istediklerini bir kez daha dile getirdi. Murat Emir, muhalefet olarak bizde memurluk ve özlük hakları konusunu  gündemden düşürmeyelim. TBMM’de konuyu dile getirelim.” İfadelerinde bulunarak Sözleşmeli Er ve Erbaşlar Derneğine (SÖZPER- MALUL Der.) ve atama bekleyen bütün görev süresi dolan er ve erbaşlara desteklerini belirtti.

 

Haber: Sibel Bingöl




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —