Tarih: 05.09.2024 20:05

Tanrıkulu :Başkanlığa hazırım

Facebook Twitter Linked-in

Olimpiyatlarda  alınan sonuçlar Taekwondo  camiasında tepkilere sebep olurken, yapılacak seçimler için de tek tek adaylar gündeme gelmeye başladı. Seçim için start veren ilk isim önceki dönem az bir oyla kaybeden Şampiyon Sporcu Bahri Tanrıkulu oldu. Bir çok eski şampiyon ve sporcular , antrenör, hakem ve kulüp yetkilileriyle buluşan Tanrıkulu, Taekwondo’nun Paris olimpiyatlarında bozulan imajını tekrar düzelteceklerini söyledi.


Artık bıraksınlar
Başkan Adayı Bahri Tanrıkulu mevcut yönetimin artık bırakması gerektiğini söyleyerek,” Yıllardır aynı yönetim anlayışı var. Metal yorgunluk yaşıyorlar. Biz bu yönetimin artık bırakmasını istiyoruz çünkü camiaya zarar vermeye başladılar. Aldıkları sonuçlarla  herkesin tepkisini çekiyor. Bir çok karar da da öyle. Yeni söylemler yeni isim ve kadrolarla Türk Taekwondosu na heyecan getirmek istiyoruz. Geçmişten daha güçlü geliyoruz” dedi.


Camia yalnız değil
Taekwonda camiasının yalnız olmadığını da  söyleyen Bahri Tanrıkulu, "Hiç bir zaman Türk Taekwondo su sahipsiz kalmadı. Bizim gibi evlatlar yetişti. Bizler sadece sporcu ve hoca değil yöneticilik konusunda da büyük tecrübeler kazandık. Bu birikimlerimizi yıllarca bizi biz yapan ve ekmeğini yetiğimiz Türk Taekwondosu’ na  aktarmaya geliyoruz. Nasıl sporcu ve antrenörlükte başarılı olduysak  Başkanlıkta da öyle  olacağız . Kimsenin endişesi olmasın”  diye konuştu.


Haber :Lokman Köse
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —