Tarih: 16.06.2024 15:27

TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici’den Hüzünlü Bayram Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

1 Haziran 2024 tarihinde TBMM’ye sunulan Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Teşkilat Kanun Teklifi Uzman Çavuşların özlük haklarıyla ilgili beklentilerine cevap verilmemesi, Anayasa Mahkemesince geçen yıl Anayasaya aykırı bulunarak iptal edilen maddelerden oluşması nedeniyle Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD) Genel Başkanı Ali Tilkici, komisyonda kabul edilen Uzman Çavuşlarla ilgili maddelerden özellikle ‘34,35,36,37,38, 44 ve 56.’ Maddeler için gerekçeleriyle beraber hazırladıkları tekliflerinin siyasi partilerce değerlendirilip teklifin düzeltilmesini istediklerini belirtti.

Her fırsatta, her platformda Uzman Çavuşların özlük haklarına kavuşması için çaba gösteren TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici’nin sosyal medya hesaplarından yayımladığı bayram mesajında hüzün olsa da mücadeleden ve sağlam adımlarla ilerleyip, kararlı bir duruş sergilemekten vazgeçmeyen tutumları dikkat çekiyor. 
 
TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici’nin sosyal hesaplarından paylaştığı bayram mesajı şöyle; ‘’Çağ atlıyor. Zaman değişiyor. Teknoloji değişiyor. Çalışan her kesime özlük haklarında iyileştirme yapılıyor. Vatan için, milletin huzuru için canını veren yiğitlerin ‘meslekten nasıl kolay atarım’ maddeleri getiriliyor. Amaç ne? O da belli değil. Amirin memuru mesleğinden atma yetkisi hangi meslek dalında var. Hak mı bu çocuklara, vebal değil mi bu?
Bu dünyayı bilmem de ahirette nasıl bakacaksınız yüzlerine? Böyle siyaset olmaz. Vebal var. Helalliği olmayan hak var. Bile bile kahramanları üzdünüz.

Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun; ülkemize, milletimize, İslam âlemine, Türk silahlı Kuvvetlerimize (TSK), ve Tüm Uzman Çavuş camiasına huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allahtan temenni ediyorum.
Şehit ailelerimizi minnetle anıyorum. Kahraman gazilerimize hürmetle dua ediyorum.
Kurban Bayramınız mübarek olsun.’’ İfadelerine yer verdi.

Bütün okuyucularımızın ve Uzman Çavuş Camiasının bayramını en kalbi duygularımızla kutluyoruz.

Haber: Sibel Bingöl




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —