• BIST 100

    8654,39%-1,58
  • DOLAR

    34,24% 0,08
  • EURO

    37,10% 0,24
  • GRAM ALTIN

    3012,92% 0,70
  • Ç. ALTIN

    4993,02% 0,00

"TÜRKİYE'NİN SORUNU KİRTLER DEĞİL BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR".

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin" dedi.

SİYASET 22.10.2024 12:18:00 6 0

MHP Genel Kurulu'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni çözüm süreci tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın." dedi.

DEM'e uzattığım el günlerdir konuşuluyor. Önüne gelen kendi meşrebine göre değerlendirme yapıyor. 2 haftadır görüşlerimi açıklayıp samimi niyetimi açıklasam da birileri yine rahat durmuyor samanlıkta iğne arayışına kalkışıyor. Sözlerimin altı doldurulmalıdır diyenlerden yeni çözüm sürecini iddia edenlere kadar pek çok iddia gündeme geliyor. Türkiye'nin yeni bir çözüm sürecine değil ortak aklı çalıştırmaya, dürüst samimi adımlara, bin yıllık kardeşliği daha da kuvvetlendirmeye ihtiyacı vardır. Türkiye'nin sorunu Kürtler değil bölücü terör örgütüdür. Tek tek Kürt kardeşlerimin sorununu çözmek mecburidir. Hiçbir Kürt kardeşim sorun olarak gösterilemez. Kürt sorunu var demek sorun bekleyenlerin yıkım bekleyenlerin ortak propagandasıdır. Türkiye asimilasyon politikasına tenezzül etmemiştir. Terörle mücadeleye ayrılan kaynaklar bölgeye ayrılsa işsizliğin gelir adaletsizliğinin nasıl ortadan kalkacağını her vatansever vatandaşımız tasdik edecektir. Terör başka siyaset başkadır. İkisi arasında duvar örülmeden, silah dışlanmadan en başta Kürt vatandaşlarımız refah ve huzur mertebesine zor ulaşacaktır.

Silahlı mücadelenin terörü sona erdiremeyeceği gibi terörün silahsız da çözümü yoktur. Demokratik adımları atmaktan imtina edilmesi hatadır. Terör ile hiçbir yere varılmaz, varılamayacaktır. Türkiye bölücü teröre asla rıza göstermeyecek, müzakere dayatmaları işe yaramayacaktır. Bir yandan terörle amansız mücadele ederken reformların gerçekleştirilmesi akla en yatkın seçenektir. Terörün belini kırmak her şartta ve durumda görevimizdir. Terör eylemlerine ön şartsız son verilmesi, bütün teröristlerin silahları ile devlete teslim olması, cezalarını çekmeleri terör örgütü için son çıkıştır.

Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar çoktur. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız. Yeni yüzyıl yeni hayat temelinde bagajları boşaltalım ve milli hedefleri birlikte yakalayalım.

Ne Kandil, ne Edirne... Adres İmralı’dan DEM’e uzansın, terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız bunu bile sineye çekmeye hazırız. Eğer terörsüz bir siyaset, ülke, gelecek hususunda herkes ittifak halindeyse elimizi taşın altına koymaya, değil gövdemizi koymaya varız ve buradayız. Kürt kardeşlerim gelin bir ve beraber olalım, bozgunculuk yapanları tarihin çöplüğüne gönderelim. Biz hep birlikte Türk milletiyiz.

Yenidoğan bebekleri sekiz bin lira almak için yoğum bakımda tutan ölümlerine neden olan pasif ötenaziye başvurarak cinayet işleyen yaratıklar sadece sağlık çalışanlarımızın değil insanlığın yüz karasıdır. Yenidoğan çetesi değil bunlar olsa olsa tıbbi atık, kana susamış katiller güruhudur. Konuşmaların gün yüzüne çıkmasından sonra bir insan daha nasıl alçalabilir. Bunu güle oynaya karşılıklı marvalarla yapan namussuzlara verilecek hangi ceza, vicdanların fırın gibi sıcaklığını soğutabilir, hangi ceza adaletin tecellisinin sağlayabilir. Bu olaylar geçiştirecek bir konu değildir

Diyarbakır’da Narin, Tekirdağ’da Sıla, İstanbul’da İkbal ve Ayşenur evlatlarımız en ağır saldırıları maruz kalmış ve hayata veda etmişlerdir. Siyasal ve toplumsal tarih insan doğasını esas alan iki düşüncenin cepheleşmesini deşifre etmiştir. Bunlardan birisi insanın doğuştan kötü olmakla iddia etmekle birlikte, diğeri insanın iyi veya kötü olmasını içinde bulunduğu şartlara bağlayan düşüncedir.

Kahredici olayları zincirleme halinde ifşa edilmesi ve bunların provokasyon iklimini canlı tutması son derece kuşku vericidir. Bu olay aylar öncesinde tespit edilmiş ve bugünkü gibi konuşulmamış ve gündeme gelmemiştir. 47 kişi gözaltına alınmış ve22 kişi tutuklanmıştır. 10 özel hastane ruhsatı iptal edilip kapatılmıştır. Görevi kötüye kullanmak söz konusu değildir. Adli süreç zamanında işletilmiştir. Sağlık bakanımızın istifasını istemek hangi akla hizmettir. Neyin hazırlığı kimlerin talimat ya da tembihidir bu. Bakanımızın istifasını isteyenlerin insan hayatına sahip çıkmak gibi dertleri yoktur. İşleri güçleri nifaktır. Bakanımızı İstanbul il müdürlüğü görevinden itibaren dürüst, tavizsiz tavrından dolayı tebrik ediyorum. Bebek katillerinin en ağır cezalandırılmasını bekliyorum. Görevini sabırla koruyan savcımız Yavuz Engin'i kutluyor tertemiz alnından öpüyor, Allah sayılarını artırsın diyorum. Kurt inine giren çakalın akıbeti parçalanmaktır. Son söz her zaman bozkurtun olacaktır.

Tarihi ve milli mirasımıza sarılarak, bin yıllık kardeşliğimiz üzerinde titreyerek, geçmiş ile geleceği yeniden inşa sorumluluğu tarihin mühim sahnesinde omuzlarımıza binmiştir. Türk milliyetçiliği, varlığını güçlü şekilde ibraz etmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Bugünden sonra tarih farklı akacaktır. Belki bugünden sonra Türkiye'nin prangaları tamamen kırılacaktır. Türk ve Türkiye yüzyılına hız verme zamanıdır.

Türkiye'nin çözemeyeceği, altından kalkamayacağı hiçbir sorunu yoktur. Yeter ki isteyelim, yeter ki diyelim, yeter ki sırt sırta verelim. Türk milliyetçiliğinin ve Türk milliyetçilerinin var olan her meseleye söyleyecek sözü vardır. Bunlardan biri Türkiye ekonomisi şiddetli fırtınayı atlatmıştır. Battık diyenlerin yüzünü kızartmış hepsine mahcubiyet yaşatmıştır.

Türkiye ekonomisi sürekli ilerleme ve gelişme halindedir. Dünyada sular durulmazken Türkiye'nin akılcı politikalarla öne çıkması ekonomik istikrarın müjdesi olmuştur. Enflasyon ve hayat pahalılığı her insanımızı rahatsız etmektedir. Gelir dağılımı adaletsizliği canımızı sıkan başka bir olumsuzluktur.

Enflasyonla mücadele kesintisiz sürmekte ve desteğimiz tamdır. Tek hanelere ineceğine inancım tamdır. MHP olarak yol haritamızı çizmiştik. Elimizden gelen her katkıyı vermeye her çalışmayı yapmaya varız. Bilinmelidir ki Cumhurbaşkanlığı kabinemizin yanındayız, ekonomi yönetimine güveniyoruz. Doğru yolda olduklarını, doğru politikalar ile Türkiye yoluna konulan takozları teker teker kaldırdıklarını görüyoruz.

Türk ve Türkiye yüzyılı aynı zamanda ekonomik sosyal reformlarla gelişecektir. Her vatandaştan 750 lira almak yerine tüm vatandaşlara artan zenginliklerden pay vermek hayal değil ulaşılacak seviyedir. Her insanımız emeğinin karşılığını alacak, evini geçindirecek, zorunlu harcamalarını endişesiz gerçekleştirecektir. Bunu sağlamak sadece boynumuzun borcu değil aynı zamanda şeref konumuzdur. Kayıt dışılığa neşter vurup enflasyon canavarının boğazına urganı geçireceğiz. Muhalefetin çizdiği olumsuz tabloyu başlarına külah diye geçireceğiz. Çılgın Türklerin neler yapacağını dünyaya göstereceğiz.

Organize ve çok aktörlü bir süreç derinden derine faaliyet halindedir. Kaleyi içten düşürme hesabı vardır. Yaşadığımız hiçbir şey tesadüf değildir. Milletimizin güvenliği saldırı altındadır. Türk İslam medeniyetinin madde ruh dengesini yeniden ele alması, kendine dönmesi, milli ve manevi güvenlik duvarlarının güçlendirilmesi acil ve elzem bir ihtiyaçtır.

Bizlere düşen aklımızı ve inancımızı alarmda tutmak, değişim rüzgârlarını değişmez değerlerimize sarılarak engellemektir. Değerlerimizden ödün vermeden hiçbir pazarlığın konusu haline getirmeden tarihi yolculuğumuzu sürdürmeliyiz. Bitmiş maçın yorumcusu değiliz.

Etrafımızın yangın yerine döndüğünü hepiniz görüyorsunuz. İsrail Yahya Sinvar'ı da katletti. İsrail vandallığı aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 87 kişiyi öldürdü. Yine bedel ödeyen masum sivil halktan başkası değildir. Cumhurbaşkanımızın masumlara kapımızın açık olduğunu ifade etmesi takdir edilecek yaklaşımdır. Türk Türk'e candır, yuvadır, sonuna kadar emanettir. Türk milleti hem bekleyen hem beklenen hem de belaları def eden kudret timsalidir.

İç ve işgal cephesi gemi azıya almıştır. Türkiye'de güven bunalımı yoktur. Buna karşın bulaşık tipler vardır. Seçimler zamanında yapılacaktır. Herkes siyasi hesabını buna göre yapacaktır.

İstanbul Baro seçiminde, başkan seçilen eski CHP'li ismin 4 maddeye dokunmayı ima etmesi yeni bir tuzağı göstermektedir. Anayasanın ilk 4 maddesine nasıl dokunulacağını açıklaması ikaz ve tavsiyemizdir. Baş olan ayaklar akıllı olsun, asabımızı bozmasın.

FETÖ elebaşına bile dünya kalmadı. Dileğim Allah'ın gazabıyla cehennemde ebediyen yanmasıdır. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir. Kulun hesabı varsa Allah'ın da hesabı vardır.


AŞIKLAR MAMAK'TA BULUŞTU

SAHA EXPO 2024 KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

MİT VE EMNİYETT'TEN TERÖRE GEÇİT YOK

MİLLİ BASKETBOCUDAN NBA'DA TARİHİ REKOR

ŞİDDETE SIFIR TOLERANS İLKESİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ETİMESGUT’A “SOSYAL YAŞAM MERKEZİ”

"TÜRKİYE'NİN SORUNU KİRTLER DEĞİL BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR".

KAMUDA İŞE ALIM İLANLARI AÇILDI

ERONAT'A AYBABA DESTEĞİ

HAKKARİ SPORDA İLGİ BEKLİYOR...

PENTAGON'DA BELGE KRİZİ...

TAMAMLAYICI EMEKLİLİK SİSTEMİ GELİYOR MU?

EMNİYETTEN İŞİD'E NOKTA OPERASYON...

BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR SANDIK BAŞINDA

FİDAN: "KAYNAKLARIMIZ ÖLÜM HABERİNİ DOĞRULUYOR"

MAMAK'TA KARİYER GÜNLERİ

EMEKLİLİKTE ÇİFTE MAAŞ İMKANI

ALTINDAĞLI KADINLARA "KADES" EĞİTİMİ

BAKAN KURUM: AFETLERE DİRENÇLİ ŞEHİRLER İÇİN RİSKLİ BÖLGELERDE GÜVENLİ YERLEŞİM ALANLARINI BELİRLİYORUZ

YERLİ MUZ' DA HASAT VAKTİ

NOTERLERE YENİ DÜZENLEME

TBMM' DE YENİ HAFTADA YOĞUN MESAİ

TİCARET BAKANLIĞINDAN GÜMRÜK GELİR KAYBINA ÖNLEM

EV SAHİBİ VE KİRACILAR DİKKAT

METEOROLOJİ UYARDI...

ENFLASYON DÜZELTMESİNE GENİŞ KAPSAMLI DENETİM

BAŞKENTLİLER MİLLİ MOTOSİKLET SPORCUSU RAZGATLIOĞLU’NU ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NDE İZLEDİ

MEME KANSERİ; TEDAVİSİNDE YOL GÖSTERİCİ OLACAK PROJE

Şenol Dedeye Altın Kemer...

FETÖ'NÜN İNTERNET SİTELERİ: "FETULLAH GÜLEN HAYATINI KAYBETTİ."

Yükleniyor

"TÜRKİYE'NİN SORUNU KİRTLER DEĞİL BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR".

BÜTÇE GÖRÜŞME TAKVİMİ 2025 BELLİ OLDU

"DEVLETİN TERÖR İLE MASAYA OTURMASINI KİMSE BEKLEMESİN"

ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ KANUNU TEKLİFİ TBMM GENEL KURULUNDA

TÜRKİYE'NİN GÜVENLİĞİNDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ...

TBMM'DE HAFTANIN GÜNDEMİ YOĞUN

MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER VE TSK KOMUTAN KADEMESİ , SUUDİ ARABİSTAN MİLLİ GÜNÜ RESEPİSYONUNA KATILDI

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, İDAM EDİLEN MENDERES, ZORLU VE POLATKAN'I ANDI

Benzin Fiyatlarına İndirim

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

MİT VE EMNİYETT'TEN TERÖRE GEÇİT YOK

ŞİDDETE SIFIR TOLERANS İLKESİ

HAKKARİ SPORDA İLGİ BEKLİYOR...

TAMAMLAYICI EMEKLİLİK SİSTEMİ GELİYOR MU?

EMNİYETTEN İŞİD'E NOKTA OPERASYON...

EMEKLİLİKTE ÇİFTE MAAŞ İMKANI

BAKAN KURUM: AFETLERE DİRENÇLİ ŞEHİRLER İÇİN RİSKLİ BÖLGELERDE GÜVENLİ YERLEŞİM ALANLARINI BELİRLİYORUZ

YERLİ MUZ' DA HASAT VAKTİ

NOTERLERE YENİ DÜZENLEME

TBMM' DE YENİ HAFTADA YOĞUN MESAİ

A MİLLİ TAKIM İZLANDA KARŞISINDA

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA 2.TUR HEYECANI

TRENDYOL SÜPER FUTBOL LİGİNDE 7. HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

ŞAMPİYONYONLAR LİGİ HEYECANI BAŞLADI...

Başkent’e Büyük Bir Çıkartma Yapan Başkan Adayı Aziz Yıldırım Ankara Marşı İle Karşılandı

Başkent’in Altınordu'su "Pidosan Yahyalarspor"

AK PARTİ ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VEYSEL TİRYAKİ’DEN “İLERİ YAŞ YAŞAM MERKEZİ” PROJESİ

Acun Ilıcalı'dan Yeni Hamle

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı Fenerbahçe'yi Yenerek Şampiyon Oldu

AŞIKLAR MAMAK'TA BULUŞTU

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ETİMESGUT’A “SOSYAL YAŞAM MERKEZİ”

BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR SANDIK BAŞINDA

MAMAK'TA KARİYER GÜNLERİ

ALTINDAĞLI KADINLARA "KADES" EĞİTİMİ

BAŞKENTLİLER MİLLİ MOTOSİKLET SPORCUSU RAZGATLIOĞLU’NU ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NDE İZLEDİ

EDEBİYATIN KALBİ MAMAK'TA ATACAK

ALTINDAĞ BELEDİYESİ'NİN 2025 YILI BÜTÇESİ BELİRLENDİ

"ANKARA'NIN TARİHİ VE KÜLTÜR DEĞERLERİNİ ANLAMA ÇALIŞTAYI" ALTINDAĞ'DA DÜZENLENDİ

EKOLOJİK KÖY KÜÇÜK KONUKLARINI AĞIRLADI

KAMUDA İŞE ALIM İLANLARI AÇILDI

TİCARET BAKANLIĞINDAN GÜMRÜK GELİR KAYBINA ÖNLEM

EV SAHİBİ VE KİRACILAR DİKKAT

ENFLASYON DÜZELTMESİNE GENİŞ KAPSAMLI DENETİM

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN ŞEHİRLERİ

ALTIN FİYATINDA YENİ ZİRVE

KREDİ KARTINDA KATKI PAYI ALINMAYACAK

MERKEZ POLİTİKA FAİZİ YÜZDE 50'de SABİT BIRAKTI

AİLELERE ÖZEL FİNANSAL DANIŞMAN

KAMUYA PERSONEL ALIMI : KPSS VE YAŞ SINIRI YOK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 9 8 0 1 19 25
2.Beşiktaş 8 6 0 2 12 20
3.Samsunspor 9 6 2 1 7 19
4.Fenerbahçe 8 5 1 2 11 17
5.Eyüpspor 9 4 2 3 4 15
6.İstanbul Başakşehir 8 4 2 2 4 14
7.Göztepe 8 3 2 3 4 12
8.Trabzonspor 8 2 0 6 2 12
9.Kasımpaşa 9 2 2 5 -1 11
10.Sivasspor 9 3 4 2 -2 11
11.Konyaspor 9 3 4 2 -3 11
12.Bodrum FK 9 3 5 1 -3 10
13.Rizespor 9 3 5 1 -10 10
14.Alanyaspor 9 2 4 3 -4 9
15.Antalyaspor 9 2 5 2 -9 8
16.Gazişehir Gaziantep 8 1 4 3 -4 6
17.Kayserispor 8 0 3 5 -7 5
18.Hatayspor 8 0 5 3 -7 3
19.Adana Demirspor 8 0 7 1 -13 1

YAZARLAR