ALİ PALA


3 (ÜÇ) BAŞLI ABD

Niçin 3(üç) başlı ABD?


 

        Şöyle ki!...

  1. Beyaz Saray
  2. Pentagon
  3. Tepedeki Şirket..

    Ancak görünen o ki bu oyunu ABD Başkan adayı Donald Trump bozmuş gibi…

    Bunun üzerine Pentagon ve Piramidin Tepesi Şirket Trump’ı ikinci kez seçtirmediler. Çünkü Trump’ın ilk seçildiğinde “ Ben ABD’nin 7 Trilyon Dolarını Ortadoğu’ya gömmem!..” sözü ikinci  kez seçilmesini engelledi. Çünkü Piramidin Tepesindeki Şirket, Ortadoğu da kan ile beslendiği için Beyaz Saray Ortadoğu’daki Terör Örgütlerine para akıtacak ki ayakta kalabilsinler. Bu Terör Örgütleri savaşmaya devam etsinler ki Piramidin Tepesi olan Şirketin ana planı olan Ortadoğu da Büyük İsrail Devletini kurabilsinler:

     Donald Trump’ın yapmış olduğu konuşmaların bu oyunu bozacağını gören Şirket, ikinci kez seçilmesini engelledi. Bundan sonra Trump’ın başına gelmeyen kalmadı.  Buna rağmen kendisi ile ilgili hala oyunlar oynanıyor. 

    Trump, Biden ile yapmış olduğu Açık Oturum da sözünü yine yeni dönemde ABD’nin artık içe dönmesi gerektiğini belirterek  “ Ben ABD’nin paralarını boşa harcatmam” sözü anketlerde BİDEN’ın kazanamayacağını gösterince Pentagon ve Piramidin Tepesindeki Şirket Biden’ı adaylıktan çekilmesine zorladılar. Bunun üzerine Biden adaylıktan çekilerek Biden’ın yerine Kamile (Kamala) Harris aday oldu. İlk günlerde 4-5 puan geride gözüken Kamile ( Kamala) Harris, Pentagon ve Piramidin Tepesindeki Şirketin üzerine yüklenmesiyle Başkanlık seçimlerinde öne geçmesini sağladılar. Çünkü Piramidin Tepesindeki Şirket, bu yarışta önde görülen Kamala Gold’un sözlerinden çıkmayacağını düşünüyorlar.

    Peki Hedef nedir?..

    Hedef, önceden olduğu gibi bütün dünyanın tek elden ABD tarafından yönetilmesidir. Uygulamak istedikleri planın son zamanlarda zora girdiğini gören Piramidin Tepesindeki Şirket, İran’ı vura vura istediği şekle getirdi. Şirketin düşüncesi İran, Irak, Suriye ve Libya gibi ülkeler zaten ABD’nin emrinde. Ancak son dönemlerde büyük atak yaparak Türkiye önce Irak ile bir Güvenlik Anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre Irak Askeri, Türk Askeri tarafından eğitilecektir. Şimdi bu anlaşmanın bir benzeri Suriye de Esad ile yapmaya çalışmaktadır. Ancak ABD’nin kuklası olan İran, Suriye Lideri Esad ile görüşmesini engellemektedir.  Olası bir Tayyip Erdoğan ve Esad görüşmesinde normalleşme olursa Ortadoğu da ABD tarafından eğitilen terör örgütlerinin kökü kazınacaktır. 

    Ben bu normalleşme sürecine Rusya’nın da destek vereceğine inanıyorum. Çünkü ABD ve Kukla İsraillin önünü kesmek zorundayız. Bu tehlikeyi gören Çin, 23 Temmuz da Pekin Deklarasyonunu yayınlayarak bölgede bulunan Filistinli guruplarla bir araya geldiler.   İlk kez Kasım 2023 te İslam İşbirliği ve Arap Birliği toplanarak çok önemli kararlar aldılar. Bunu gören Çin, Filistin Katliamına karşı harekete geçti. 

    ABD, her zaman olduğu gibi çok önemli bir oyun oynamaktadır. Gazze’nin Arap Ülkeleriyle yeniden tesis edilmesinin ancak Hamas örgütünün bölgeden çekilmesini ve orada olmaması gerektiğini belirtmektedir. Çünkü oyunu kuralına göre oynayan ABD, Hamas’ısavaş ile bölgeden çıkaramadığı için böyle oyunlarla bölgeden uzaklaştırmak istiyor. 

     Piramidin Tepesi, bütün bu oyunlarına rağmen yine de işini sağlama almaktadır.  ABD’nin bütün dünyadaki Jandarmalığını sürdürebilmesi için ABD’nin Ana Kıtası dışında ülkelerde asker sayısını azaltırken bazı üslerini de kapatmıştır. Halen ABD ordusunun çeşitli ölçeklerde 172 ülkede 800 e yakın Askeri Üssünün 320 binden fazla askerinin bulunması bunun bir kanıtıdır.

    Bütün bunlara rağmen Türkiye’nin Anadolu ve Mavi Vatanın güvenliği için önemli noktalarımız;   Kuzey Batı da Bosna Hersek, Macaristan, Arnavutluk Romanya’dan Batı da Libya Malta arasındaki Boğazdan, Tunus’tan Güney Batıda Libya ve Mısırdan, Kuzeyde Kırım, Ukrayna’dan, Kuzey Doğuda Kafkasya, Doğudan Afganistan, Hazar Kıyıları, İran’dan Güney Doğuda Sudan, Somali, Etiyopya, Babul Mendep Boğazı, Aden Körfezinden Güney Doğu da Umman, Katar, Hürmüz Boğazından başlar. Bu stratejilerimize sahip çıktığımız ve uyguladığımız zaman Bölgemizde güçlü ve küresel ölçekte giderek etkisini arttıran bir ülke konumuna geleceğimizi gören piramidin Tepesi önümüzü kesmek için her türlü yolu denemektedir. Şu anda en önemli konu Erdoğan ve Esad görüşmesi ile birlikte ilişkilerin normalleşmeye dönmesidir.. Bu normalleşme sonucunda Türkiye’nin Irak ile yapmış olduğu Güvenlik Anlaşmasının Suriye ile de yapması durumunda Ortadoğu da ABD’nin askerleri olan PKK, PYD, YPG gibi Terör Örgütlerinin de sonu olacaktır.

    Donald Trump’ın dediği gibi ABD’nin Ortadoğu da eskisi gibi gücü kalmaz ve Büyük İsrail Hayali suya düşer.3 başlı ABD o zaman tek başlı saray yönetiminde olan bir ABD olur. İşte o zaman nasıl ki bir zamanlar Hakkâri dağları, terör yuvası iken şimdilerde Turizm Bölgesi olduysa Irak, Suriye ve tüm Ortadoğu’da Irak’ı Irak, Suriye’yi Suriyeliler yönetecektir.  Bunu gören İran istese de istemese de o zaman geldiğinde bu oluşuma uymak zorunda kalacaktır.

    Ortadoğu da bu organizasyonu ancak Türkiye yapabilecektir. İşte o zaman İsrail istediği ülkeyi vuramayacaktır. Bu durumun böyle olması ABD’nin Ortadoğu’dan elini çekmesi demek olacaktır. ABD,  kafasına göre İsrail’e 3-5 Milyar, Ukrayna’ya 3,5 Milyar Dolar Hediye Çeki gönderemeyecektir.

    Bu oluşuma Rusya ve Çin’in de destek vereceğini düşünüyorum. Çünkü ABD Ortadoğu Projelerini gerçekleştirirse o zaman Ortadoğu da Türkiye dâhil hiçbir ülke bağımsız olamaz. Ortadoğu’yu İsrail eliyle yönetir. O zaman sıra Rusya’ya gelir. Çin de büyük sıkıntılar yaşar. 

 

Bunun için Çin, Rusya  ve Orta Asya ülkelerine sesleniyorum!..

Bugün Türkiye’nin yanında yer alırsanız ABD planlarını hayata geçiremez.,,

Yarın ne olmayan NATO ne de ABD’nin gücü kalır.’..

Ama her şeyden önemlisi bugün BİRLİK OLMA günüdür…

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR