ALİ PALA


ABD BÜYÜK TEHLİKEYİ GÖRMEYE BAŞLADI…

Hain ABD şunu gördü ki Piramidin Tepesine karşı dik duracak tek ülkenin Türkiye olduğunu gördü.


Bugün Ortadoğu’da yürütülen savaş maşa İsrail’in savaşı değil, ABD’nin savaşıdır. 

Netanyahu ABD’nin sorunu dinlemiyor görünse de bu bir oyundur. Netanyahu ABD’nin maşasıdır. 1776 yılında Bağımsızlık Bildirgesi yılı olan ABD İngilizlerden ayrılan bir topluluk olarak kurulmuştur. ABD ve ABD’nin başındaki Piramidin Tepesinin planları bütün dünyayı yönetmekti. 

ABD Kuzey Amerika Kıtasında Kanada ve Meksika arasında bulunan 50 eyalet ve bir federal bölgeden oluşan Federal Anayasa Cumhuriyeti ile yönetilen bir ülkedir. ABD Başkanı, Senatosu ABD Anayasası ile yönetilir. ABD 1776 yılında Bağımsızlık Bildirgesinin yılı olan 1776 yılında Piramidin tabanında roma rakamı ile yazılmış olup mühründe 2 Latince cümle içerir. Bunlar Annuit ve Coeplıs’tir. ABD Devlet Mührü ve ABD Dış İşleri Bakanlığının mührü iki farklı armadan oluşur. Mührün ön yüzünde tam ortasında 13 adet Kırmızı ve Beyaz şeritten oluşan bir kalkan ve yerleştirilmiş kel kartal resmi bulunur. ABD’nin bayrak renklerini kendine kalkan edinen kel kartalın bir pençesinde zeytin dalı diğer pençesinde ise 13 adet beyaz ok bulunur. Bu sayı 13 koloniyi sembolize etmektedir.

Kıymetli okuyucularım, ben 15 yıldır her yazımda Piramidin Tepesinden bahsediyorum. ABD’ Piramidin Tepesinin CEO olduğunu dünyayı Piramidin Tepesinin yönetmeye çalıştığını yazıyordum, Piramidin Tepesinde kimlerin olduğunu ve kaç kişinin olduğunu anlatıyordum. Bu yazımda biraz daha özet vermeye çalıştım. 

ABD ilk kurulmaya hazırlanırken İngiliz Kraliyet Ailesi ABD’nin ülke olarak toprak yüzölçümünün çok büyük olduğunu gördü. Yarın ABD çok güçlenir bizi de takmaz korkusu ile ABD’nin başına Almanya’nın bir parçası olan Bavyera da Hukuk Profesörü ADAM Weıshaup’dan tarafından gizli bir topluluk olarak İlluminati Yahudi Örgütünü kurduruyor. Bu örgüt ve topluluk tüm dünyaya hüküm ediyor. Bugün Piramidin Tepesindeki bu 13 aile ABD dâhil bütün dünyanın yönetimini etkisi altına alıyor.  Bugün Ortadoğu’daki savaşların sorumlusu ABD ve İsrail gibi görünse de perde arkasında Piramidin Tepesi olan 13 aile vardır. ABD ve AB birer CEO durlar. İsrail de ABD’nin maşasıdır. Piramidin Tepesinin dünyayı ele geçirmenin tek yolu Ortadoğu’yu ele geçirmek olduğunu çok iyi bilen Piramidin Tepesi tüm Ortadoğu’yu ele geçirme görevini verdiği CEO ABD Orta doğudaki söz sahibi ülkeleri birer birer parçalayıp himayesi altına almaya başardı. Hedef Ortadoğu’da Büyük İsrail Devletini kurup önce bütün Ortadoğu’yu daha sonrada bütün dünyayı Büyük İsrail Devleti bünyesinde yönetmekti. 

Bu tehlikeyi gören Türkiye Cumhuriyeti dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan 2009 da Davos’ta “ One Minute” diyerek İsrail Cumhurbaşkanına bütün dünyanın önünde “Siz katilsiniz. Çocukları öldürmeyi çok iyi bilirsiniz” diyerek ilk restini çekti. Böyle bir tepki karşısında İsrail şok oldu. CEO ABD bu kez FETÖ terör örgütünü devreye soktu. Bu da tutmadı. Hain ABD şunu gördü ki Piramidin Tepesine karşı dik duracak tek ülkenin Türkiye olduğunu gördü. Buna karşılık hain CEO ABD Türkiye’yi komşularımızla vurmayı planladı. Önce Suriye de PKK, PYD ve YPG gibi terör örgütlerine tam destek vererek Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde bir sözde Teröristan Devleti kurmayı planladı. Amaç Türkiye’yi bu Teröristan örgütle sıkıştırmaktı. 

Türkiye ABD’nin her türlü tam desteğine rağmen ABD’nin silahlı gücü nerde kafasını kaldırdı ise Türkiye anında kafasını kaldıranların kafasını kopardı ve ABD’nin Ortadoğu’da da silahlı gücünü yok etti. Bu kez ABD yine İsrail’i devreye soktu. Gazze’yi vurmak için bir bahane gerekiyordu. Bu bahane için İsrail her zaman olduğu gibi yine İran’ı devreye soktu. İran Hamas’a tam destek sözü verdi ve İran’a güvenen Hamas İsrail’e füze attı. Bunun sonucunda İsrail aradığı bahaneyi bulmuştu.

Şimdi İsrail’e soruyorum; Hizbullah’ın çağrı cihazı alacağını duyuyorsunuz ve MOSSAD devreye giriyor. Ve bunun sonucunda çağrı cihazlarına patlayıcı bomba yerleştiriyorsunuz. Diğer tarafta da Hamasın İsrail’e füze atacağını Mısır duyuyor ve MOSSAD’a bilgi veriyor. Böyle önemli bir haberi MOOSAD ve CIA duymuyor. Buna kim inanacaksa ..

Ve sonuç…  Gazze yerle bir ediliyor.  Sıra Lübnan’a gelmiştir. Lübnan’ı vurmak için yine bahane lazımdır. Her zaman olduğu gibi devreye yine İran Hizbullah’a güvence veriyor ve Hizbullah İsrail’e füze attırıyor Lübnan’a vurmak için de bahane oluşuyor Lübnan’dan soykırım yapıyor. İran daha ne kadar İsrail’e uşaklık yapacak. İran, yakın bir zaman da sıranın kendisine geleceğini hiç düşünmüyor mu?

 Bütün bunları gören Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan yine ABD de gerçekleştirilen Birleşmiş Milletlerin 79. Genel Kurul Toplantısında ABD ve AB’ye büyük bir ders verdi. Ve Türkiye yine şahlandı. Ve Başkan Erdoğan Dünya 5’ten büyüktür sözünü burada da yeniledi. Bütün bunları gören Türkiye ve ikiyüzlü AB’nin ve de ABD’nin yalan sözlerine güvenmeyip yüzünü Doğuya çevirdi. Türkiye Rusya ve Çin ile çok iyi diyaloglar kurarak çok yakın zamanda Brics ve Şanghay işbirliğine Türkiye de geçecektir. Çünkü Türkiye Silah sanayinde artık dünyada söz sahibi 10 ülkeden biri olmuştur. Piramidin Tepesinin Ortadoğu’daki Büyük İsrail Projesinin yerine Büyük Türkiye sahip olacaktır. Artık gerektiğinde Türkiye’nin NATO ve BM’ye de ihtiyacı kalmayacaktır. Bugüne kadar ABD, AB’nin ülkemizi doğu ülkelerine karşı hep yanılttığını Türkiye görmüştür, artık ABD hiçbir savunma sanayi almadan Türkiye kendi sanayisini güçlendirmiştir. Bugünden itibaren doğu ülkeleriyle daha iyi diyaloglar kurarak batıya gerekli dersi verecektir. 

Sonuç Ey Piramidin Tepesi !!! CEO,ABD ,AB Türkiye sizin yalanlarınıza aldanmayacaktır .    

PENTAGON'DA BELGE KRİZİ...

BRICS'İN DÜNYA EKONOMİSİNDEKİ PAYI G7'Yİ GEÇTİ

HAMAS'IN YENİ LİDERİ HALİD MEŞAL

İSRAİL SOYKIRIMA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

NOBEL EKONOMİ ÖDÜLÜ DARON ACEMOĞLU'NA VERİLDİ

İSRAİL MEDYASI HİZBULLAH'IN YENİ LİDERİNİN VURULDUĞUNU AÇIKLADI

GAZZE'DE CAN KAYBI ARTARAK DEVAM EDİYOR

FİLİSTİN DEVLETİNİN TANINMASI ÖNEMLİ....

“Gönül Elçileri” projesi dünya sahnesine çıktı

PUTİN ''DEN ERDOĞANA TEKLİF

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 9 8 0 1 19 25
2.Beşiktaş 8 6 0 2 12 20
3.Samsunspor 9 6 2 1 7 19
4.Fenerbahçe 8 5 1 2 11 17
5.Eyüpspor 9 4 2 3 4 15
6.İstanbul Başakşehir 8 4 2 2 4 14
7.Göztepe 8 3 2 3 4 12
8.Trabzonspor 8 2 0 6 2 12
9.Kasımpaşa 9 2 2 5 -1 11
10.Sivasspor 9 3 4 2 -2 11
11.Konyaspor 9 3 4 2 -3 11
12.Bodrum FK 9 3 5 1 -3 10
13.Rizespor 9 3 5 1 -10 10
14.Alanyaspor 9 2 4 3 -4 9
15.Antalyaspor 9 2 5 2 -9 8
16.Gazişehir Gaziantep 8 1 4 3 -4 6
17.Kayserispor 8 0 3 5 -7 5
18.Hatayspor 8 0 5 3 -7 3
19.Adana Demirspor 8 0 7 1 -13 1

YAZARLAR