ALİ PALA

Tarih: 18.09.2024 16:09

ABD ÇILDIRDIKÇA SALDIRIYOR, SALDIRDIKÇA BATIYOR…

Facebook Twitter Linked-in

   Piramidinin Tepesinin CEO’su ABD’nin 100 yıllık planı Ortadoğu ve Doğu Akdeniz’i bölüp parçalayıp bu bölgelerde büyük İsrail Devletini kurup, bütün Ortadoğu’yu büyük İsrail Devletine yönettirmekti. Piramidin Tepesinin ve CEO ABD’nin bu planlarını Türkiye tek başına bozmayı başarmıştır.

 Türkiye’nin bu dik duruşunu ve başarısını gören CEO ABD resmen çıldırıyor ve çıldırdıkça da hatalar yapıyor. Örneğin,11 Eylül İkiz Kuleler saldırısını ABD’nin yaptırdığını bütün dünya biliyor. Çünkü Afganistan’a bir şekilde saldırması ve Usame Bin Ladin’in işini bitirip öldürmesi gerekiyordu. Bunun için İkiz Kuleler bahane oldu Çünkü ikiz kuleler de 3 bin kişi çalışıyordu. Bu saldırıda 1977 kişi öldü. Bu saldırı sonucunda ölenler içinde bir tane Yahudi olmaması bir tesadüf müydü? Aynı bahane “ Irak Nükleer Silah üretiyor” deyip Irak’ı da parçaladı. Ama Irak’ta Nükleer Silah çıkmadı. Bu yetmiyormuş gibi Libya, Suriye ve Mısır ülkelerinde iç savaşlar çıkartıp bu ülkeleri de parçalamayı başardı. Şimdi sıra İran’a gelmişti. Önce İran İsrail ile düşman gösterildi. Hatta en önemli Kudüs Gücü Komutanı olan Kasım Süleymani’nin öldürülmesi, Şam’daki konsolosluğun ek binasını vurarak, biri general olmak üzere 16 kişinin öldürülmesi ile daha çok düşman görünebilmesi için İran Cumhurbaşkanı Reisinin helikopterinin düşürülerek öldürülmesi,  hatta Hamas Lideri İsmail Haneyi öldürerek İran ile düşman olduğunu ispatlamaya uğraşırken CEO ABD ne yazık ki bütün oyunları İsrail üzerinden İran’a oynatıyordu. 

   Bu nasıl düşmanlık? İran vurdu vuracak diyor ama hepsi boş laflar…

 En önemlisi İsrail’in Gazze’ye saldırması için bir bahane gerekiyordu. Bunu da yine İran’ı kullanarak Hamas’a 7 Ekimde İsrail’e füze saldırısında bulundurdu. Hamas İran’a güvendi. Hamas bunun bir oyun olduğunu bilemezdi. Hamasın İsrail’e füze atacağını Mısır istihbaratı öğreniyor, İsrail’e bilgi veriyordu. Ama ne tesadüftür ki bundan ne MOSSAD nede CIA bu saldırıdan haberdar olmuyor: Elbette CIA ve MOSSAD’ın saldırıdan anında haberi vardı ama İsrail’e bir bahane lazımdı.

   İsrail Gazze’de soykırım yapıyor, İran vurdum vuracağım diyor bu kez de ABD bunu bahane ediyordu. İran, İsrail’e saldıracak bahanesiyle körfeze her türlü uçak gemilerini, 40 bin asker hatta F22 uçaklarını yığıyordu. Bahane İran ama hedef Türkiye’dir. Çünkü bugüne kadar yaklaşık elli yıldır Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde ABD’nin kurdurduğu PKK terör örgütüne her türlü maddi manevi desteğini verdi. Hatta PYD, YPG gibi ek örgütler kurdurdu. Bu bölgede Teröristan Devletini kurdurup bir taraftan Teröristan Devleti ile bir taraftan İsrail ile Ortadoğu ve Doğu Akdeniz’i ele geçirip burada her zaman olduğu gibi Teröristan Devletini yok edip büyük İsrail Devletine yönettirebilmekti. Evet, orada Ortadoğu’da bulunan ülkeler teslim olsa da Türkiye ABD’nin kurduğu bütün oyunlarını tek başına bozmayı başarmıştır. Ve ABD’nin Ortadoğu planları ters tepmiştir. ABD’nin planladığı büyük İsrail Devleti yerine Ortadoğu da bilmeyerek ABD’nin de desteği ile Büyük Türkiye Devleti yerini almaya başlamıştır. 

   Bunu gören Piramidin Tepesi bu kez Türkiye’yi tek başına bölemeyeceğini anladı. Ve AB’yi devreye sokmak için B planına geçti. B planı Doğu Akdeniz’deki petrol yataklarına sahip olmak için Güney Kıbrıs Rum Kesimi AB üyesi olduğu için Türkiye bir şey yapamaz düşüncesi burayı üs haline getirip Güney Kıbrıs’a bugüne kadar uyguladığı tüm silah ambargolarını kaldırdı. Ve Güney Kıbrıs’ın garantörü olan Yunanistan’a F35 uçaklarını koşulsuz verdi. Ayrıca Güney Kıbrıs’a sınırsız asker ve para yardımları yaparak ikinci İsrail yaratmak istedi. Çünkü Güney Kıbrıs AB üyesi olduğu için tüm Kıbrıs adasını birleştirip Türkiye’yi yok sayma planları yapması ABD’ye bir kez daha hata yaptırıyor. Çünkü bugüne kadar ABD’nin bizim de ortak olduğumuz F35 uçaklarını vermemesi, “Kötü Komşu İnsanı Mal Sahibi yapar” söylemi gibi ihtiyacımı olan tüm savunma sanayi silahları ve uçaklarını Türkiye kendisi üretmeye başlamıştır. Hatta hem yenilik hem de teknolojik olarak en iyisini üretmektedir.

   ABD’nin C planı Siber Saldırısını İsrail üzerinden gerçekleştirdiği düşünülüyor. Ben İsrail’e soruyorum. Hamas’ın İsrail’e ilk füze atacağını Mısır duyuyor ama MOSSAD, CIA nasıl bilmiyor? Bugün Hizbullah’ın çağrı cihazlarını alacağını nasıl öğrendiniz. Yoksa partner ülke mi size bilgi mi verdi? İnşallah bu cihaz olayında İran’ın parmağı çıkmaz. İran bu cihazları Fransa’ya sipariş verip 6000 adet yaptırıyor. Yapılan Cihazlarının nakliye esnasında MOSSAD tarafından değiştirildiği iddia ediliyor. Çok İsterim ki bu değişim olmuşsa İran’ın parmağı çıkmasın. Eğer böyle bir şey olursa işte o zaman 3. Dünya savaşı kaçınılmazdır.

  Şimdi ABD’nin tam çıldıracağı yeni gelişmeler; Türkiye gerekirse BRICSE ve Şangay iş birliğine girer o zaman ne ABD ne AB nede NATO’ya ihtiyacımız kalmaz. İşte ABD’nin planladığı Büyük İsrail Devleti, Doğu Akdeniz’deki petrol kaynakları ve Kıbrıs Adasının tamamı da Türkiye’nin yönetimine girer. Türkiye’nin bu kadar güçlendiğini gören Rusya ve Çin ABD belasından kurtulmak için elbette Türkiye’nin yanında yerini alacaktır. Onun için ABD çıldırdıkça saldırıyor, saldırdıkça hem daha çok hata ve hatalar yapıyor. Ve bilmeyerek yaptığı bu saldırılar Türkiye’nin önünü açmaya yarıyor. 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —