ALİ PALA


ABD’yi Kimler Yönetiyor

HODRİ MEYDAN


ABD’yi  ve AB’yi kimlerin yönettiğini ben her yazımda anlatıyordum.  ABD’de seçilen başkanların birer CEO olduğunu ABD ve AB görünümde olup ABD adı altında piramidin tepesindeki şirketin yönettiğini bu ülkeleri yönettiğini her yazımda anlatıyorum. Bugüne kadar ABD’de seçilen tüm başkanlar eğer seçildiğinde “Barış” profili çiziyorsa o başkan ya öldürülüyor ya da başkana çok büyük gözdağı veriliyor. Bugüne kadar ABD’de seçilen dört başkan şirketin emirlerine uyumuyor dik yürüyor diye öldürüldüler ve senatoya da çok büyük gözdağı verdiler. 

ABD ve AB’yi yöneten şirketin tek hedefi var o da dünyanın nüfusunun 1 milyara düşürüp, büyük İsrail devletini kurup bütün dünyayı bu devletin şemsiyesi altında yönetmektir. Bu planları gerçekleştirebilmesi için önce Orta Doğuyu tamamen susturmak, karşı duran ve kafasını kaldıran liderlerin ise önce ülkesini karıştırıp daha sonra o lideri bir şekilde susturmaktır. Sonrasında ise artık o ülkenin yönetimini eline geçirip ne isterse onu yaptırabilmektir. Trump İlk seçildiğinde ben ABD’nin 7 trilyon dolarını götürüp Orta Doğu’ya gömmem sözü, Trump‘ın ikinci kez seçilmesinin önüne geçmiştir. Ondan sonra çeşitli olaylarla karşı karşıya getirildi ama Trump pes etmedi, tekrar aday olacağını ve seçildiğinde tüm bataklıkları kurutacağını açıkladı. Oysaki bugüne kadar ABD Şemsiyesi adı altında şirket Orta Doğu‘ya onlarca trilyon dolar harcayan piramidin tepesi Şirketin elbette ki Trump‘ın orta Doğu’ya 7 trilyon doları götürüp gömmem demesi planlarına ters düşmüştür ve Trump‘ın başına türlü oyunlar oynanmaya başlanmıştır. İkinci kez de seçilmesi önlenmiştir. Şirket önce Orta Doğu’yu teslim alarak, arkasından Türkiye ve İran’ı da istediği seviyeye getirme planları yaparken Türkiye planlarını gerçekleştirebilmek için daha önce parçaladığı ve kendi himayesine altına aldığı Irak’ın kuzeyi ve Suriye’nin kuzeyinde sözde bir teröristan devleti kurmak planlarına başladı. Kuracağı bu teröristten devletine her türlü maddi desteği vererek sözde teröristen  devleti ile Türkiye’yi vurma planları yaptı.ABD’nin  kurduğu bu sözde teröristan devletine önce Türkiye Cumhuriyeti gerekli cevabı vermiştir. Ancak ABD 45. başkanı Trump tekrar başkanlığa aday olup, seçildiğimde tüm bataklığı kurutacağım sözü şirketi beyninden vurdu. Çünkü bugün Orta Doğu’da artık barış çanları çalmaya başlamıştır. Esat ile Erdoğan görüşme planlarını yaparken şirket bu planların önüne nasıl geçerim onun hesabını yapıyor. 

45. Başkan Trump seçildiğinde Orta Doğu’da şirketin tüm planları suya düşecektir. Esat Erdoğan  görüşmesi sonucunda orta doğuda barış sağlanacaktır işte o zaman da savaşın olmaması kanla beslenen şirketin bütün planlarını bozmuş olacaktır. Onun için Trump’ın elbette ki susturulması gerekiyordu ama bunda da şirket başarılı olamadı. Yarın şirket diyecek veya dedirtecek ki Trump kendisine suikast düzenledi.  Ama bu da tutmayacak. Esat Erdoğan görüşmesinde çok dikkatli olunmalı, çünkü ABD bu kez de Erdoğan ve Esat için suikast düzenletebilir ya da Orta Doğu’da kendi direkt savaş çıkartacaktır. Ancak piramidin tepesi şirket her konuyu çok yakın takip ettiği için eğer Trump seçilirse ABD’nin Orta Doğu Projesi mutlaka suya düşecektir. 

Trump gözü kara bir lider olduğu için tüm dünya liderleri ile de iyi diyalogları olduğu için Trump seçildiğinde Orta Doğu‘daki planlanan sözde teröristan devleti planı suya düşecektir. Esat Erdoğan iyileşme yolunu seçecek ve Orta Doğu‘da barış olacak Ukrayna’ya Rusya Savaşı da son bulacaktır. Çin, Rusya, Türkiye ile Trump  çok iyi ilişkileri kurarak Trump döneminde savaşın yerini bütün dünyada barış ve huzur alacaktır elbette ki. Trump’ın seçilmesi şirketin işine gelmez Trump’a şimdiki verilen bir gözdağı bu ileride korkarım ki tekrarlanabilir. Bu suikasti Trump kendi yaptırdı diyecekler çünkü suikasti 20 yaşında genç bir keskin nişancının yaptı, bu keskin nişancı korumaların gözünün önünde aşağıya sürünerek gidiyor, bunu halk görüyor da sözde Trump’ı korumak isteyen keskin nişancılar görmüyor mu? Yoksa daha önce Hamas’ın İsrail’e füze attığı zaman, Mısır füze atılacağını nasıl biliyor, İsrail’e bildiriyor? Ama ne İsrail’in Mossad’ın ne de CIA’nın haberi olmuyor. Bu da biraz buna benzemiyor mu? Elbette ki görüyorlar ama öyle talimat alıyorlar.  

 

İkinci şüphe 20 yaşındaki genç niçin hemen öldürülüyor? Çünkü bu genci öldürmekle hemen deliller karartılmış olmuyor mu? Suikast düzenleyen gencin esas soruşturma da faili mutlaka ortaya çıkartacağını bilen şirket gencin hemen öldürülmesini talimatını veriyor ki suçu tamamen Trump’ın üstüne yıkabilsinler. Şimdi bu oyunu oynayanlara soruyorum Trump‘ın böyle bir eylem yapmaya ihtiyacı var mı? Zaten açık ara önde gidiyor niçin böyle bir riski üstlensin ama şirket Trump‘ın gözü kara bir lider olduğunu seçildiğinde çok büyük koruma kalkanının olacağını ve 1776 yılından bugüne kadar dünyayı yöneten şirketin karşısında dik duracağını ve şirketin 300 senelik tüm planlarının suya düşeceğini bildiği için Trump’ın seçilmesinin mutlaka önüne geçmeye çalışacaktır aksi takdirde dünyayı şirket ve tepesindeki 13 aile değil her ülke lideri kendi seçtikleri liderler ile yönetecektir inşallah. Trump seçilirse dünya bir nefes alacaktır. 

Benim yazdıklarımı tek tek çıkıyor en sonunda Trump’a yapılan suikast de benim yazdığımı tasdik etmiştir. Bundan sonra da çok dikkatli olunması şarttır. Çünkü Trump şirkete karşı duracak, şirkette rahat durmayacaktır.

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR