ALİ PALA


BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜRLER…

İsrail bir piyondur, ABD bir CEO dur. Bütün dünya da bu olayların arkasında Piramidin Tepesi üst akıl vardır.


  Ben 15 senedir aralıksız bu köşeden bütün dünyaya yazdıklarımla sesleniyorum…

İsrail bir piyondur, ABD bir CEO dur. Bütün dünya da bu olayların arkasında Piramidin Tepesi üst akıl vardır. Bu üst akılın bir üyesi olan Microsoft’un sahibi olan Bill Gates, Dünya Sağlık Örgütüne görünümde çok büyük maddi yardımlar da bulunuyordu.  Bu yardımları yaparken tabi ki Bill Gates’in bir planı vardı. Bu plan Dünya nüfusunun 8 milyardan 1 milyara indirilmesiydi. Bunun için Dünya Sağlık Örgütü aracılığıyla istediği her virüsü tüm dünyaya yayabiliyorlardı. Örneğin Korona Virüsü ile dünyada birkaç milyar nüfusun yok olacağını planladılar. Çünkü koronda en çok Afrika ve Ortadoğu ülkelerini yok etmeyi planlıyorlardı. Ancak bu planları istediği gibi tutmadı. Kuş gribi, deve gribi, domuz gribi gibi virüs griplerle yine Ortadoğu ve Afrika ülkelerini hedef aldılar. Bu da tutmadı. Son olarak Maymun Çiçeği virüsünü üreterek bu hastalığı yaydılar. Bu hastalık Afrika da bayağı bir ses getirdi. Ama bu da tutmayınca sıra iş piyon İsrail’e düştü. Aslında Piyon İsrail 2005 yıllarında sahaya inmişti. Ben o zaman gördüm ve İsrail ile ilgili birçok konular a açıklık getirdim.

 Benim en önemli açıklamalarımdan birisi F16 uçaklarımızın yazılım beyinlerini değiştirilmesini, Suriye’de düşen uçağımızı İsrail’in düşürdüğünü yazmıştım. Bu yazının yazıldığına dair olan gazete halen elimde mevcuttur. Çok şükür devletimiz sesimi duydu ve F16 uçaklarının yazılımlarını değiştirdi. Şimdi ise Piramidin Tepesi planlarını CEO ABD üzerinden İsrail’e yaptırmak istiyor.  Neden dünyanın nüfusunu 1 milyara düşürüp Ortadoğu’yu ele geçirerek Ortadoğu da büyük İsrail Devletini kurdurup, bütün dünyayı Büyük İsrail tarafından valiler atayarak yönetmektir. Bu planlar 2005’lerde hazırlanmıştı. 

Ancak dönemin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan 2009 da Davos ta “ONE MİNUTE” deyip bütün dünyanın gözü önünde İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e “Siz katilsiniz, çocukları öldürmeyi çok güzel bilirsiniz ”demesi ve Şimon Peres’in gıkının çıkmaması planları biraz erteledi. Ta ki Bill Gates’in Korana Virüs düğmesine basana kadar!...Korana Virüs ile çok şeyi çözeceklerini planlıyorlardı. Bu da olmayınca Piramidin Tepesi B planına geçerek tekrar İsrail’i devreye soktu.

Piramidin Tepesi, İsrail ile Filistin’i vurmaya başlatması, Filistin’in yok edilmesi ile birlikte Ortadoğu da ayakta kalan iki büyük ülke İran ve Türkiye İsrail’e karşı durarak Hata yaptırabilir miyiz planları tutmadı. Ortadoğu’da İsrail’e karşı durarak iki ülkeden biri olan İran’ın komutanlarını öldürmeye başladı. İran da komutanlarının ölümünde “Asacağız, keseceğiz” deyip te hiçbir şey yapamayınca bu kez İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi öldürttüler. Bu yetmedi İran’a sığınan Hamas Lideri İsmail Haniye’yi öldürdüler. İran hala vurdum vuracağım derken Cumhurbaşkanımız Erdoğan konuşmalarında “İsrail’in Hedefi Ortadoğu’yu parçalamaktır. Bunun yanında gözünü Türkiye’ye dikmiştir uyarışı İran’a cesaret verdi. Ve İran Resmi Haber Ajansı İrna İslam Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Bakıri’nin canlı konuşmalarını yayınladılar. Bakıri’nin ilk hamlesi ile artık ok yaydan çıkmıştır İran İsrail’in 3 hava üssünü hedef aldı. Bunların birincisi Hasan Nasrallah’ın saldırılarının başladığı nokta olan Hatzerim Hava Üssü ikincisi Stratejik Radar ve Levazım Merkezi olan F35 ve MOSSAD’ın karargâhı, Gazze civarındaki Personel taşıyıcılarının ve Askerlerin bulunduğu Nevatim Hava Üssünün hedef alındığını açıklaması bile bütün batı dünyasında panik havası yarattı. Bu hareketle İran göstermelikte olsa bir kıpırdama yaptı. Hizbullah İran’ın bu kıpırdamasından manevi güç aldı. 

Şimdi ben buradan Piramidin Tepesine sesleniyorum:..

Yüz yıllık planlarınız gerçekleşmeyecektir. Benim 15 yıldır yazdıklarımı hedefi bütün Ortadoğu’yu parçalama planlarınızı artık Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Erdoğan da dile getirmeye başlamıştır. Ve Başkan Erdoğan konuşmalarından cesaret alan da İran da hafif bir kıpırdanma başlattı. 

Şimdi ey ABD, Ortadoğu’da Büyük İsrail Devleti planınızın sonu görünmeye başlamıştır. Ortadoğu’da Büyük İsrail devleti yerine Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti yer alacaktır. Belki Türkiye’yi NATO ülkesidir diyerek tehdit etmeye başlarsınız. İsterseniz bir deneyin gerekirse Türkiye’nin ne NATO’ya ne de Birleşmiş Milletlere ihtiyacı kalmayacaktır. Kaybeden eden ABD ve ikiyüzlü Avrupa Birliği (AB) olacaktır. Çünkü İran’da artık uyanmaya gerçekleri görmeye başlamış gibi görünüyor.            Hodri Meydan!...  

 

PENTAGON'DA BELGE KRİZİ...

BRICS'İN DÜNYA EKONOMİSİNDEKİ PAYI G7'Yİ GEÇTİ

HAMAS'IN YENİ LİDERİ HALİD MEŞAL

İSRAİL SOYKIRIMA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

NOBEL EKONOMİ ÖDÜLÜ DARON ACEMOĞLU'NA VERİLDİ

İSRAİL MEDYASI HİZBULLAH'IN YENİ LİDERİNİN VURULDUĞUNU AÇIKLADI

GAZZE'DE CAN KAYBI ARTARAK DEVAM EDİYOR

FİLİSTİN DEVLETİNİN TANINMASI ÖNEMLİ....

“Gönül Elçileri” projesi dünya sahnesine çıktı

PUTİN ''DEN ERDOĞANA TEKLİF

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 9 8 0 1 19 25
2.Beşiktaş 8 6 0 2 12 20
3.Samsunspor 9 6 2 1 7 19
4.Fenerbahçe 8 5 1 2 11 17
5.Eyüpspor 9 4 2 3 4 15
6.İstanbul Başakşehir 8 4 2 2 4 14
7.Göztepe 8 3 2 3 4 12
8.Trabzonspor 8 2 0 6 2 12
9.Kasımpaşa 9 2 2 5 -1 11
10.Sivasspor 9 3 4 2 -2 11
11.Konyaspor 9 3 4 2 -3 11
12.Bodrum FK 9 3 5 1 -3 10
13.Rizespor 9 3 5 1 -10 10
14.Alanyaspor 9 2 4 3 -4 9
15.Antalyaspor 9 2 5 2 -9 8
16.Gazişehir Gaziantep 8 1 4 3 -4 6
17.Kayserispor 8 0 3 5 -7 5
18.Hatayspor 8 0 5 3 -7 3
19.Adana Demirspor 8 0 7 1 -13 1

YAZARLAR