ALİ PALA

Tarih: 20.06.2024 07:16

Bütün Dinlerin Kurban Bayramı Vardır Şirketin Ve CEO'nun Kurbanı da Yoktur Bayramı da Yoktur Onun İçin Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Kutlu Olsun

Facebook Twitter Linked-in

Kurban temelleri hazreti Adem’e kadar uzanan bir ibadettir. Kuran her ümmete kurban ibadetinin emredildiğini, Musa ve İbrahim Aleyhisselam’ın da bu ibadeti ifa ettiklerini bize haber vermektedir. Resulullah (SAV) peygamber olarak kavmine gönderildiğinde. Mekke’de kurban ibadeti yerine getiriliyordu. Kurban ibadeti yakınlaşmak ve birlik beraberliğin simgesi haline gelmiştir. Yüce Allah’ın Hac Suresinde “Bu kurbanların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır. Allah'a ulaşacak olan ancak sizin takvanızdır." Buyurmuştur. Kurban bizlere birlik beraberlik yardımlaşmamız için sunulmuş bir ibadettir. Bu ibadeti layıkıyla kulluk bilinciyle geçirmemiz dileğiyle.
Değerli okurlarım her zaman anlattığım. Piramidin tepesinde ki Şirket’in CEO’su Çin’i Tayvan ile Rusya’yı Ukrayna ile Türkiye’yi de CEO’nun Orta Doğu‘da devamlı eğittiği ve beslediği terör örgütleri ile vurmayı planlarken ne kadar hata yaptığını gelecek sayımda tekrar anlatmaya devam edeceğim tekrar hepinizin bayramı mübarek olsun dileklerimi yineliyorum.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —