Av.Hüseyin IŞIK


DEĞERLİ ALİ KOÇ BAŞKANIMIZA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

Bazı güruhlar, Ali Koç başkan olduğu için değil, özellikle takımımızı çirkefin içine çekmeye çalışmaktadırlar.


DEĞERLİ ALİ KOÇ BAŞKANIMIZA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

Ortaokul yıllarımdan beri Sarı Lacivert renklere aşık bir Fenerbahçe taraftarı olarak, bu büyük kulübü Türk Milli Takımı'ndan sonra gönlümde ikinci sıraya yerleştirdim. Artvin’de mahalle aralarında lastik toplarla yaptığımız maçlarda, spor kıyafetimiz olmadan, hatta spor ayakkabımız dahi olmadan Fenerbahçe-Galatasaray maçları oynar, kıran kırana mücadeleler verirdik. Yani ben bugün Fenerbahçeli olmadım; bu sevda, Emin Cankurtaran, Lefter, Faruk Ilgaz, Tahsin Kaya, Didi, Baygol Osman, Aziz Yıldırım, Cemil, Serkan Acar, Alpaslan gibi isimlerle başladı ve ailemdeki herkesi etkileyerek, bütün yakınlarımın Fenerbahçeli olmalarını sağlayarak ,nihayetinde genç, dinamik ve ölümüne Fenerbahçeli olan işadamı Ali Koç ile Fenerbahçeliliğimiz devam etmektedir.

Rahmetli Tahsin Kaya’nın hukuk müşavirliğini yaptığım 5 yıl boyunca, genel kurullarda kongre düzenini bozmak isteyen art niyetli üyelerin tutumlarını engelleyen Sayın Kaya’nın  bu çabalarına bizzat tanık oldum. Ne yazık ki, son 20 yıldır, büyük kulübümüzün vatansever duruşu, başta FETÖ olmak üzere çeşitli gruplar tarafından hazmedilememiş, her türlü kumpasa maruz kalmıştır. Halkımızın büyük teveccühü nedeniyle başaramadıkları planları, bu defa dirayetsiz görevliler tarafından haksızlıklar yapılarak takımımızın motivasyonunun bozulmasına ve kamuoyunda sorunlu bir takım olarak algılanmasına yol açmaktadır.

Oysa ki takımımız, kuruluşundan bu yana başta Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıklar ile halkın gözünde kıymetli bir cevher olmuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” direktifi doğrultusunda, her kademedeki sporcu ve yöneticileriyle omurgalı ve prensipli bir takım olmaya özen göstermiştir.

Sayın Ali Koç, eski başkanımız Aziz Yıldırım’ın yönetiminde yer aldıktan sonra, 5 Haziran 2018'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda taraftarların da katılımıyla mazbatasını almış ve 26 Haziran 2021'de tek aday olarak girdiği başkanlık seçimini 6 bin 459 oy alarak kazanmıştır. 2024 yılında yapılan seçimde de eski başkan Aziz Yıldırım’la yarışmış ve son derece nezaketle sürdürülen bu yarış sonunda Ali Koç yeniden başkan seçilmiş, kazanan ise Fenerbahçe olmuştur. Her iki başkan adayı yarış sonunda el ele vererek taraftarları sükunete davet etmiş ve başarılı bir dönem için birbirlerine yardım edeceklerine söz vermişlerdir.

Ancak zaman zaman Fenerbahçe’nin başarısını çekemeyen bazı kendini bilmezler, Sayın Başkanımıza bu dönemde hakaretler etmiş ve saldırılarda bulunmaya kalkışmışlardır. Son olarak İzmir’de oynanan Göztepe maçında, efsane başkanımız Ali Koç, bir holigan tarafından atılan taşla başından yaralanmış, bir başka holigan tarafından da ayağına çelme takılarak düşürülmüştür. Ülkemizin en başarılı kuruluşlarından biri olan Koç ailesinin değerli mensubu, takımımıza inanılmaz bir motivasyon kazandırırken, sen holigan, nereden geldin? Benim başkanımla derdin nedir? Fenerbahçe, milyonların kalbinde taht kurmuş bir kulüptür ve onun sevgili başkanı da bu milyonların baş tacı yaptığı değerli bir şahsiyettir. Bu milyonlar seni yakalarsa sadece tükürükleriyle boğar. Allah’ın ayısı diyeceğim, ayıya hakaret olacak.

Öncelikle Sayın Ali Koç başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve şahsında tüm Fenerbahçe camiasını sükunete davet ediyorum. Bazı güruhlar, Ali Koç başkan olduğu için değil, özellikle takımımızı çirkefin içine çekmeye çalışmaktadırlar. Bu tür oyunlara gelmemek için gerek futbolcularımızın, gerek yöneticilerimizin, gerekse her biri birbirinden kıymetli Fenerbahçe camiasının bu tür holiganların taşkınlıklarına alet olmamalarını diliyorum. Sahalarda gerekli önleyici tedbirlerin alınması, böyle nahoş olayların tekrar meydana gelmemesi için güvenlik kuvvetlerimizin maçların oynanacağı illerin valilerince gerekli tedbirlerin alınması konusunda özel bir ciddiyet göstermesini temenni ediyorum.

Ülkemizin jeopolitik yapısı çok kırılgan bir bölgede bulunmakta olup, bu tür olayların başlaması önlenemezse daha ciddi sonuçlar ortaya çıkabilir. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde, spor birlikteliğimizi güçlendirecek en önemli argüman olmalıdır. Geçmiş olsun Sayın Başkanım. Saygılarımla 19.Ağustos 2024


Av. Hüseyin IŞIK

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
15.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
16.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR