ALİ PALA

Tarih: 23.10.2024 15:24

FARE DELİĞE SIKIŞTI…

Facebook Twitter Linked-in

Netanyahu,  ilk defa ölümün soğuk yüzünü görmeye başlayınca sığınaklardan çıkmaz oldu. Netanyahu hem kendi canını hem de İsrail’i korumak için çok üst düzey önlemler almaya başladı. Hizbullah, İran yapımı saatte 185 km hız ve 40 kg yük taşıyabilen 136 kamikaze dron ile İsrail’in en güvenilir gördüğü Demir Kubbeyi delmeyi başardı. Bu 136 kamikaze dron katil Netanyahu’nun konutuna kadar girmeyi başardı ama ne yazık ki Netanyahu konutunda değildi… .

   Netanyahu bir Yahudi’dir. ABD’yi 1492 yılında keşfeden Kristof Colomb da bir Yahudi idi. Onun için bu gün ABD’yi de Dünyayı da yine Yahudi İlluminati örgütü yönetmeye çalışıyor. Ve Piramit’in Tepesi 2 bin yıllık sözde vaat edilmiş toprakları ve Yahudi Krallığını kurmaya çalışıyor. Bunun için de Piramit’in Tepesi ABD’yi,  ABD de Netanyahu'yu sahaya sürüyor.  Acaba o gün Netanyahu’nun kaçması için Piramit’in Tepesi üst akıl mı bilgi verdi?

   Bu tehlikeleri gören Piramidin Tepesi İsrail’e ABD’nin pahalı ve etkili savunma sistemleri olan TAAD Balistik Yüksek Savunma Sistemlerini de yine Piramit’in Tepesinin talimatı ile İsrail’e gönderdi. Diğer taraftan da ABD Başkanı Biden çözüm aramak için Almanya’ya gelip Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Stenimeler ile de görüşüp bir çözüm araması, son zamanlarda Netanyahu’nun Başkan Biden’ı takmaması artık tehlikenin yakınlarına kadar geldiğini görüyorlardı.  Bu tehlikelere karşılık yine Piramit’in Tepesinin talimatları ile CEO ABD bölgeye en donanımlı 34 adet savaş gemisi, daha önce ABD Başkanı olup suikastta öldürülen Abraham Lincoln adın ı taşıyan yüzer ordusu savaş gemisi, F15 -F16 -F35 Saldırı gücü savaş uçaklarının gönderilip, 45 bin askerin görevlendirilmesi “sözde İran’a karşı önlem alıyoruz” deyip asıl hedef bütün Ortadoğu’yu kana bulandırmasıdır.

  Bu gelişmelerin ardından tehlikeyi gören Türkiye,  önce Irak’a giderek Bölgede güvenlik anlaşmasını yapması ardından Mısır Devlet Başkanı ile Normalleşmeye dönmesi Ortadoğu’da akacak kanların önlenmesi için ilk adım başarıyla atılmıştır. Daha önce de Suriye ile de normalleşmek için Başkan Esat’ın koşulsuz evet demesine rağmen İsrail tarafından tehdit edilmiş olmalı ki sonradan vazgeçmesi Türkiye’nin işini biraz zora sokmuştur. Oysaki bugün tehdit edilip yarın tamamen teslim olacaksın. Oysaki yolun başın da uyanıp Ortadoğu’nun geleceği için birlik olma zamanıdır. 

  Şimdi burada ABD’ye soruyorum…

 Sizin güvendiğiniz hava Savunma Sisteminiz olan Demir Kubbelerinize ne oldu? Hizbullah’ın İran yapımı 136 Kamikaze Dronları ile etkisiz hale getirildi.  Hani hiçbir füze Demir Kubbeleri vuramazdı?  

 Bu daha bir başlangıç… 

Katil Netanyahu'yu lağım fareleri gibi deliklerde daha ne kadar saklayacak ve koruyacaksınız? Netanyahu, talimatlarınızı saklanmış olduğu deliklerde yerine getirerek Ortadoğu’nun her ülkesine saldırıyor. Tek amaç ve hedef 3. Dünya Savaşını çıkartabilmektir. Hatta Türkiye sınırına çok yakın olan Lazkiye şehrini vurduğu yetmiyor gibi Birleşmiş Milletler (BM) binasını da vurmaktan çekinmiyor. Allah korusun orada görevli 5 askerimizden bir tanesinin burnu kanasaydı kendinize göre Lazkiye’yi vurarak Türkiye’ye vermek istediği gözdağının cevabı çok kötü olurdu. Türkiye’yi sakın İran ve Ortadoğu hatta Avrupa’nın bazı ülkeleriyle karıştırmayın!.. Türkiye, gözdağı vermeyi oyun oynamayı asla bilmez. ABD’ye rağmen bir gece yarısı vurur ve İsrail diye bir ülke kalmaz. ABD’nin Ortadoğu’da ki bütün üstlerini aynı gece vurur.  ABD istediği yaptırımları yapsın!.. 

Türkiye ABD’yi vurduğu zaman ABD diye bir bela 15 bin km uzaklıktan gelip de bizim bölgemiz de hükümdarlık yapamaz. İşte bunu gören BRİCS ve Şangay birlikleri Türkiye’yi anın da üyeliğe kabul edeceklerdir. Çünkü Çin,  Rusya ve tüm Asya,  ABD belasından kurtulmak istiyor.  İşte o zaman Doğu ve Ortadoğu ülkeleri kendi para birimiyle ticaretini yaptığı zaman bütün dünya bir ohhh diyecektir…

Artık ABD’nin Dolarla olan hükümdarlığı da bitecektir. ABD, Türkiye’ye karşı hangi yaptırımı yaparsa yapsın hiçbir etkisi olmaz. Çünkü Türkiye’nin ne NATO’ya ne de Birleşmiş Milletlere bir ihtiyacı kalmayacaktır.

 İlk adım Suriye’yi Netanyahu’nun baskısında kurtarmak olup Suriye ve Türkiye normalleşmesi sağlanmalıdır. İran, Irak, Mısır, Libya, Suriye, Katar, Ürdün gibi ülkelerle birlik içinde olursak Rusya, Çin ve tüm Asya bu birliğimize sıcak bakacaktır.

İşte o zaman yeni bir Dünya, daha sonra yeni bir umut ve huzur gelecektir.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —