ALİ PALA


Hakan Fidan'a Teşekkürler

HODRİ MEYDAN


15 senenin sonunda sesimi Hakan Fidan duydu. Hakan Fidan 3 Haziran'daki Çin gezisinde, Çin'den ABD'ye kırmızı kart gösterdi. Fidan’ın Çin'den ABD'ye göstermiş olduğu bu kırmızı kart, bütün dünyada yankı yaptı ve ABD Türkiye ilişkilerindeki bütün kapıları açtı. Hakan Fidan önce Türkiye'nin Çin’e yönelik bütün silahlı terör örgütlerinin hareketlerine karşı “Çin'e desteğimiz tamdır” demiş ardından Türkiye'nin BRICS’e girme isteğini söylemesine önce Çin'den tam destek geldi ardından Rusya kremlin'den de tam destek gelince BRICS üyesi ülkelerin hepsi Türkiye gibi bir ülkenin BRICS’e katılmalarından mutlu olacaklarını açıklaması, ABD'ye gösterilen kırmızı kart oldu. ABD artık Türkiye öncülüğünde bütün dünyanın uyandığını gördü. Çünkü ben 15 yıldır yazıyorum ABD'nin önünü kesmenin tek yolu Dolar imparatorluğuna dur demek olacaktır ve bunun tek çözümü Türkiye, Rusya Çin, Orta Asya ve İran ülkelerinin bütün ticari işlemlerini kendi para birimleriyle yapmaları olacaktır. Bugün Türkiye'nin BRICS topluluğuna girmesiyle birlikte yarın Şangay Birliğine ve daha sonra G8 ülkelerine de katılacaktır. İşte o zaman herkes kendi para birimi ile ticaretini yapacak ve dolar İmparatorluğu sona erecektir. BRICS ve Şangay ülkelerinin o zaman ne NATO’ya ne AB’ye ne de ABD’ye ihtiyacı kalacaktır.

Bugün İsrail ile ilgili Birleşmiş Milletler'de ve tüm Avrupa mahkemelerinde alınan kararlara ABD tek başına hayır diyor ve bütün kararlar çöpe atılıyor. 8 milyonluk İsrail 8 milyarlık dünyaya rest çekiyor. Nasıl başarıyor? Çünkü İsrail'in arkasında her zaman söylediğim piramidin Tepesi CEO (ABD) olduğu için. 300-350 milyonluk ABD bütün dünyaya nasıl karşı çıkıyor, elbette Dolar İmparatorluğu ile ABD bu İmparatorluk ile bugüne kadar her istediğini yapıyordu 3 Haziran'da Hakan Fidan'ın Çin gezisi ABD’yi sıkıntıya soktu ve ABD yine tüm şeytani oyunlarını oynamaya başladı. Ama artık ne Türkiye ne de diğer ülkeler ABD'nin bu şeytani planlarına inanmayacaktır. Örneğin ABD 72 sene destekleyip 200 milyar dolar bütçesi ve 120 ülkede faaliyetleri olan FETÖ elebaşını Pensilvanya'dan büyü yapıldı, kaçırıldı bahanesiyle oyalamaktadır. Bence FETÖ öldü ve Türkiye'ye kaçırdılar veya o bölge de yok ettiler. Çünkü 72 sene Emek verdi ve yaklaşık 400-450 milyar dolar varlığı olan FETÖ’yü, CIA FETÖ’nün ekibine kaptırmaz ancak yine dini duygularımızla oynayabilecek bir din adamı görüntüsünde CIA ajanını teşkilatın başına getirecektir ve bu birinci oyundur. İkinci oyun ise, ABD Fidan'dan kırmızı kart yiyince Filistin ile ilgili 10 maddelik bir anlaşmayı Arap ülkeleriyle hazırlıyorlar. Bu anlaşmanın 10 maddesinin 10’u da Filistin'in lehine olan bir anlaşma oluyor.Örneğin 3. maddede İsrail'in Gazze’den tamamen çekileceğini bölgenin Filistinlilere bırakılacağını. 6.maddede Filistin sınırlarının 1967 yılı sınırlarına tekrar döneceğini, 7. maddede Suudi Arabistan ve diğer Arap ülkeleri ile İsrail'in normalleşmeye başlaması üzerine çalışılıyor. Bu maddeler Hakan Fidan Çin'den gösterdi kırmızı kart sonucu ABD’nin Arap ülkeleri ile iyi diyaloglar içine girme planıdır. 9. maddede Kudüs'ün şimdiki statüsü korunacak tek taraflı eylemler yapılmayacak maddesi işte oynanan en büyük oyunların göstergesidir. Çünkü bu bölgede veya bölgenin kontrolünde firavunların krallarının, kraliçelerinin mumyalanmış mezarlarının olduğu ve burada en büyük KHUFU piramidinin altı milyon ton olduğu, içinin hazinelerle dolu olduğu söylenmektedir. Onun içindir ki 9.madde de Kudüs’ün statüsünün korunması istenmiştir.

ABD Suriye'nin kuzeyinde yıllardır beslediği PKK, PYD, YPG terör örgütlerinin bu bölgede sözde teröristan devleti kurma ve bu sözde teröristan devleti üzerinden Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmeyi ve büyük İsrail devletini kurma planlarını yaparken, Hakan fidanın Çin'den ABD'ye göstermiş olduğu kırmızı kart ABD'ye geri vites yaptırmıştır. Yıllardır He deyip hep bahanelerle verilmeyen F16 uçaklarını hemen vermeye karar almaları sonucu anlaşılıyor ki ABD tehlikeyi gördü. Şimdi de Arap ülkeleri ile iyi ilişkiler kurmaya başladı. Ben buradan tekrar Hakan Fidan teşekkür ediyorum ve BRICS, Şangay birliğinde olan ülkelere tekrar sesleniyorum. Eğer ABD belasından kurtulmak istiyorsanız lütfen her ülke tüm ithalat ve ihracatlarını kendi para birimleri ile yapsın ve  dolarmparatorluğuna son verelim. ABD'nin kafasına göre dolar basmasının önüne geçelim. İşte o zaman bu birlik altındaki ülkelerin en NATO’ya ne AB’ye ne de ABD'ye ihtiyacı kalmayacaktır. ABD kafasına göre 11000 kilometre uzaktan gelip de burada bizim topraklarımızda bizlere hükmedemeyecektir, bırak hükmetmeyi kendi canını kurtarmaya çalışacaktır. Eğer Bizler bu dediklerimi yapmazsak ABD'ye yarın Çin ihtilafı olan Tayvan’a girer Rusya'nın Bering boğazı olan Asya'nın en doğu noktası 39 derece 44W ile ABD’nin 168 derece 05w arasındaki Alaska’dan Rusya’ya girmeye çalışacaktır. Ardından da Tüm Ortadoğu’da sözde teröristan devletini kurduracaktır ve Ortadoğuyu kan gölüne çevirerek büyük İsrail devletini kuracak ve bütün dünyaya da İsrail Devleti üzerinden hükmetmeye çalışacaktır. İşte o zaman bu günlerimizi arar duruma düşeriz. Tek çözüm ABD'nin önünü kesilmesi için dolar İmparatorluğunu bitirmek olacaktır. Her ülke kendi ülkesinin para birimi ile ticaretini yapmalıdır. Şangay ve BRICS’e bağlı bütün ülkeler Türkiye dâhil çok güçlü bir şekilde birleşmelidir. O zaman dünyanın hâkimiyeti Şangay birliğinde olacağından eminim. Hakan fidanın Çin’de ABD’yi gösterdi kırmızı kart dediklerimin aynasıdır.

Bir kırmızı kartın ABD’yi nasıl Tedirgin ettiğini ve geri vites yaptırdığını bütün dünya görmüş oldu. buradan örnek almalıyız, çünkü bu kırmızı kart Ortadoğu'da sözde teröristan için PKK terör örgütlerinin seçimlerini bile ertelemiştir.. Elbette ki Bu da ABD'nin talimatıyla olmuştur. Çünkü ABD Türkiye'nin kararlılığını gördü.

NOT: ABD’den aldığımız F16 uçaklarının yazılımlarını değiştirmezsek, 2015 yılında Suriye’de düşen uçağımızı nasıl ki İsrail hava da kilitleyip düşürdü ise F16 uçaklarını da ABD istediği zaman havada kilitleyip düşürebilir. Bu yüzden mutlaka yazılımlarının değiştirilmesi şarttır.

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR