Hayrettin ÇAKMAK


İngiltere, ABD ve İsrail

ABD ve batı bloğu neden bu kadar destek veriyor? ABD destek vermiyor! Soykırımı yapan bizzat ABD’dir.


Google NewsCemil Meriç; “Şeytan insan için ne ise, İngiltere dünya için odur” demiştir.

İngiltere rakip gördüğü ülkeleri özel olarak yetiştirdiği istihbaratçıları (ajanları) vasıtası ile önce nifak tohumları ekerek güçten düşürmüş sonra da yanına aldığı daha doğrusu tarih boyunca satın aldığı kişileri kullanarak hedefine ulaşmıştır.

Osmanlı’nın parçalanıp yıkılmasında, bu casuslar ve satın aldıkları İngiliz uşakları çok etkili olmuştur. Ajanlar: siyaset ve savaşlarda İngiltere’nin kapıları açan gücüdür.

Bizzat Mahir Kaynaktan dinlemiştim. CIA ve MOSSAD ile ilgili bir soru üzerine dedi ki;

İstihbarat gücü gizli servisler üzerinden değil, devletler üzerinden değerlendirilir. Dünyada Bir numaralı istihbarat İngiliz istihbaratıdır. Bu güç Birleşik Krallığın MI6 adlı İstihbarat servisinden gelmiyor. Mesela ABD’nin İtalya CIA istasyon şefi Kraliçenin adamı olabiliyor. Bunun sebebi; İngiltere’nin devlet olarak eski bir tarihe sahip oluşudur. Bu sayede ülkelerin kılcal damarlarına kadar nüfuz etmiştir.

İkinci sırada ise Rus istihbaratı gelir. Rusya’da kadim bir devlettir. ABD istihbaratı ise ancak üçüncü sırada gelir ve İngiliz arşivlerine muhtaçtır. Çünkü ABD daha 1776 yılında kurulmuş bir devlettir.  (ABD tarihinde ilk kez İngilizce dışında 1795'te Türkçe bir antlaşma imzalamıştır. Bu antlaşma Akdeniz'de ticaret yapabilmek için imzalanmış  ve tam 29 sene ABD, Osmanlı devletine haraç ödemiştir. Vergi vermeyi kabul ettiği tek devlet de Osmanlıdır, amiyane ifade edersek Toraman ABD sonuçta dünkü çocuktur)

İngilizler önce Avrupa'da, Amerika keşfedilince de bu kıtaya uzanmış. Amerika'yı ele aldıktan sonra Afrika ve Asya, son olarak da Orta Doğu topraklarına el atmış, fitnesi ile fesadı ile kendi çıkarları için yapmadığı şeytanlık kalmamış bir vampirdir.

İngiliz Başbakan Lord Palmerston İngiltere’nin sonsuza dek sürdüreceği dostluk ve düşmanlıkları yoktur. Sadece değişmez çıkarları vardır"

Dış İşleri Bakanı Edward Grey "dünyada var olan bütün zenginlikleri Tanrı İngilizler için yaratmış, gidin alın onları” demiştir. Tıpkı Siyonist İsrail’in kendilerini seçilmiş halk olarak görmeleri gibi.

İngilizler el atiği ülkelerde birlikte yaşayan farklı etnik topluluklardan birine "senin ırkın daha üstün"  diye propaganda yapar, fitne serumu verip silahlandırır, diğer grupların üzerine salar, iç savaşla, kargaşa ile ülkeyi ateşe verir. Bizde de Ermeniler bu taktikle Osmanlıya çeteler kurarak isyan başlatmıştı.

ABD İngiltere’nin Sulbünden gelmiştir. Zaten ilk 7 başkan İngiltere uyrukludur. Gen yapısı aynen ABD’ye geçmiştir. Dili de İngilizcedir. Birinci cihan harbinde süper güç İngiltere idi. Filistin’e Yahudi göçünü taşıyan İngiltere’dir. Filistin topraklarında Stren Haganah, Irgun, Leyhi gibi terör örgütleriyle Yahudiler, Müslüman Araplara karşı cinayetler işlemiş, bugün ki gibi kendi öz vatanlarından göçe zorlamıştır.  Yahudiler bu cinayetleri İngiliz desteği ile yapıyordu. O terör örgütlerinin tamamı İsrail devleti ilan edildikten sonra orduya katılmıştır. Terör devleti ifadesi doğru bir kavramdır. Çünkü terör örgütleri sayesinde İsrail kurulmuştur Mesela: Irgun terör örgütünü yöneten Menahem Begin İsrail’de başbakanlık yapmıştır. Haganah terör örgütünden Moşe Dayan ise Genel Kurmay Başkanlığı, savunma ve dış işleri bakanlıkları yapmıştır.

İkinci cihan harbinden sonra, babası İngiltere’den bayrağı alan ABD, dünyanın dümenine geçmiştir. Siyonistler; Filistin topraklarında İsrail devletini ilan ettikten sadece 11 dakika sonra ABD İsrail’i tanımıştır. 14 Mayıs 1948 tarihine kadar İngiliz desteğiyle cinayet işleyen Siyonist Yahudiler; bu tarihten sonra ABD koruması altında zamana yayılmış planlı bir soykırım yapıyorlar.

Batı batıldır!

Burada kast ettiğimiz Hıristiyan ve Yahudi varlığı ve birlikteliğidir. 

Yahudiler öyle tahrifler yaptılar ki; Bu günkü Tevrat -Talmud çocuklara verilemez.  Tahrifatın boyutuna bakınca resmen (+18) sınıfında tiksindiren bölümler var.

Şu sapkınlığa bakınız;“Davut Peygamber komutanı olan Uriya’nın hanımına âşık idi Uriya’ ölsün diye hep savaşların en hararetli yerlerinde görevlendiriyordu.”

(Bir peygambere sapıklık yakıştırması yapacak derecede aklını oynatmışlar.)

Lut ile Kızları

Lut; Soar'da kalmaktan korkuyordu. Bu yüzden iki kızıyla kentten ayrılarak dağa yerleşti, onlarla birlikte bir mağarada yaşamaya başladı. Büyük kızı küçüğüne, “Babamız yaşlı, dünya geleneklerine uygun biçimde burada bizimle yatabilecek bir erkek yok. Gel babamıza şarap içirelim, soyumuzu yaşatmak için onunla yatalım dedi. O gece babalarına şarap içirdiler. Büyük kız gidip babasıyla yattı. Ancak Lut yatıp kalktığının farkında değildi. Ertesi gün büyük kız küçüğüne, “Dün gece babamla yattım, bu gece de ona şarap içirelim. Soyumuzu yaşatmak için sen de onunla yat.” Dedi. O gece de babalarına şarap içirdiler ve küçük kız babasıyla yattı. Ama Lut yatıp kalktığının farkında değildi. Böylece Lut'un iki kızı da öz babalarından hamile kaldılar. Tekvin (Yaratılış) bölümü 19: 30-36

 “…O şahıs ki daha annesi yaşlı değildir ve babası ölmüştür ve validesi yabancı erkeklerin koynuna girmek istemez ve kendi oğlu ile yatmak ister ve keza oğulda validesi ile yatmak isterse böyle bir vaziyette eğer bu işler zor kullanılmadan yapılıyorsa, bize düşen bir vazife yoktur. Ta ki oğul evlenme yaşına gelip de başka bir kızla evlenmek talebinde bulunur ve validesi buna mani olmak isterse, oğul kendi karısının cinsi arzularını hem de annesinin cinsi arzularını tatmin etmeli. Ta ki validesi başka bir erkek buluncaya kadar (Kethuboth 76 aTalmud Bab: 11) Talmud: Sözlü Tevrat, Tevrat’ın tefsiridir.  (Bu tiksindiren ifadeleri kutsal metinlere sokanlara Allah sizi kahretsin demekten başka söz bulamıyorum )

Hahamlar Tevrat'a, kendi sapkın görüşlerine uygun, ahlâkı bozacak emir ve konuları katmıştır. Bu saçma ayetlerle aile içi cinsel ilişkiye varan bütün sapıklıklar kutsal metinlerde övgüyle anlatılmıştır. Hahamların uydurdukları Lut Peygamber ve kızları, dul anne ve kız kardeşle ilişki gibi rezillikler, ensest’i meşru göstermektedir.

Tahrifatla ilgili satırları yazarken yüzü kızarmayan insan olamaz. Yazmaktaki gerekçem İsrail askerlerinin Filistinli tutukluya tecavüz etmeleridir. Üstelik TV kanalında cinsel işkenceyi savundular! Yukarıda anlattığımız gibi inan yaratıklardan başka ne beklenir.

Bütün Yahudilerin aynı inançta olduğu iddia edilemez. Fakat bazı bağnaz Yahudiler Değiştirilmiş Tevrat’ın insan kanı içme ve insan boğazlama konusundaki emirleri ile sayısız insanı, kanlarını almak için öldürmüşlerdir.  Böyle inanan bir Yahudi, insanları öldürünce sevap kazanacağına inanır, “Rabbimin emridir ve benim ibadetim budur diyor.” Netenyahu’nun cinayet işlerken sıkça dine atıfta bulunması bundandır.

ABD ve batı bloğu neden bu kadar destek veriyor? ABD destek vermiyor! Soykırımı yapan bizzat ABD’dir. Parmak izi bırakmamak için İsrail’i eldiven olarak kullanıyor. Bugün için en büyük Siyonist devlet ABD’dir. ABD başkanları İsrail konusunda farklı düşünseler bile farklı hareket etmezler, edemezler, ettirmezler. Joe Biden ile Donald Trump arasında bir fark aranıyorsa; Biden 82, Trump 78 yaşındadır deyin geçin.

Müesses nizam (Derin devlet) denen yapı ABD’de çok güçlü bir şekilde işler.

Nedir? Diye sorulsa; “İngiliz aklı ve Yahudi sermayesi” demek en güzel tariftir.

Kurum düzeyinde de birinci sırada Pentagon sonrasında CIA ve FBI dâhil 17 istihbarat örgütü sıralanır. Şunu net olarak söyleyelim: ABD derin devleti kesin karar verirse kurşun Trump’un kulağını sıyırmaz iki kaşının ortasında patlar.

ABD başkanlarını da gözünüzde çok büyütmeyin.

Çoğu sıradan insanlardır. Kimide ortalamanın altındadır.

Mesela Özgürlükler ülkesinin kurucu başkanı Washington’un 200’e yakın kölesi vardı.

Diyelim ki kölelik kalkmamıştı. 200 köle ne demektir?

Başkan Benjamin Harrison eşinin ölümü üzerine ikinci evliliğini o dönemde bazı tartışmalara sebep olsa da; kendi yeğeniyle yaptı. (sapık)

ABD’nin 29'uncu Başkanı Warren Harding'in evlilik dışı ilişkiden doğan bir çocuğu olduğu, genetik test sonucunda ortaya çıktı. (Bu ilişki Bill Clinton-Monica Lewinski ilişkisini hatırlattı.) Clinton önce inkâr etti sonra kabul etti. Yalan yere yeminden ötürü temsilciler meclisince görevden azledildi ama senatoda yapılan oylamada yeterli oy sayısına ulaşılamadığı için göreve devam etti. Dikkat buyurunuz; Clinton Oval ofis zamparalığından değil, yalan dediği için muhakeme edildi. İnkâr etmese, Şener Şen filmlerindeki gibi “Yaptım, ama bir sor bakalım neden yaptım” dese sorun olmayacak

Başkan Johnson Lyndon (İnönü’ye Kıbrıs’a çıkmazsınız diye kaba saba bir üslupla meşhur Johnson mektubunu yazan kişi), Bu sapık; eşi, kızları ve sekreterlerinin yanında zaman zaman “anadan doğma, çırıl çıplak” dolaşırmış.

Tekrar edersek karşımızda şeş cihetten “Batıl bir batı” var.  

 


 

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR