ALİ PALA


İNSAN KATILİ: NETANYAHU!..

Piramidin Tepesi Şirket, öyle emir veriyor ama ABD bölgeye yığdığı uçak gemilerini, uçaklarını çok yakın zamanda geri çekmezse korkarım ki yarın ne gemilerini, ne uçaklarını ne de Ortadoğu’da bulunan hava üslerini boşaltma zamanı olmayacaktır


   Beyni büyükler teknoloji, küçükler ise insanlarla uğraşırlar!..
  Beynini büyük olduğunu sananlar ve meydanı da boş bulanların tek hedefleri vardır. Bütün dünyanın nüfusunun 8 milyardan 1 milyara düşürülmesini sağlamaktır. Bunun için de 3. Dünya Savaşını çıkarabilmek için her yolu deniyorlar. Bu yolda en güzel maşa Yahudi Netanyahu’dur. 
     Netanyahu, ABD ve bütün dünyaya nasıl kafa tutuyor!.. Şimdilik hiçbir güç kendisine bir şey yapamıyor.  Peki, Netanyahu neyine güvenerek bütün dünyaya rest çekebilme cesaretini kendinde bulabiliyor?  Hatta ABD ye bile rest çekip ABD’yi parmağında oynatıyor. ABD dâhil bütün dünyayı parmağında oynattığını düşünen Piramidin Tepesi Şirket, Netanyahu’nun tam arkasında durduğu için tabiki… Örneğin ABD Dışişleri Bakanı 9 kez Netanyahu’nun ayağına gitti ve her gittiğinde eli boş döndü. 
    ABD de seçim var. Başkan adaylarınının ikisinin de birinci gündemleri seçimden sonra İsrail’in arkasında nasıl durup, Yahudilerin hangi haklarını nasıl koruyacaklarını açıklamak ve taahhüt etmek zorunda kalıyor. Çünkü Netanyahu’nun arkasındaki güç ABD’yi de yöneten Piramidin Tepesindeki Yahudi kökenli Şirket olduğu için seçimden sonra Netanyahu’nun emrinde nasıl ABD’yi yöneteceklerini şimdiden beyan ediyorlar.  
Elbette parayı veren düdüğü çalacaktır…
   Piramidin Tepesi Şirket, İsrail’e bu kadar yardımlar yapıyorsa planı 3. Dünya savaşını Netanyahu’nun üstünden başlatmak olup bu yönde planlamaktadır. Çünkü İsrail şuan yalnız. Gazze’yi değil Ürdün, Lübnan, Yemen ve Suriye gibi ülkeleri de vuruyor. Nüfusu 8 Milyon olan İsrail hangi güç ile 5 ülkeye savaş açıyor? Ayrıca bugüne kadar İran ile de anlaşmalı olarak göstermelik savaşıyordu. Ancak artık İran da uyandı gibi görünüyor. Umarım ki İran, İsrail’in bir piyon olduğunu görmüştür. Bundan sonra Türkiye -Suriye normalleşmesine köstek olmayıp destek olur. 
  Ortadoğu’daki yanan ateşi Rus Lider Putin de gördü. Türkiye ile ortak tatbikat yaparak bütün dünyaya bir mesaj verdi. Şimdi sıra İran da… Eğer İran batının emrinden çıkıp gerçekleri görüp Erdoğan- Esat normalleşmesi sağlanırsa ABD’nin bütün planları suya düşer. İran halen ABD’nin blöflerine inanıp ta Ortadoğu da Türkiye’nin karşısında yerini alırsa yarın yer alacak ülke konumundan çıkıp kukla bir İran olur. Rusya bu tehlikeleri gördü. İran da görmelidir. Çünkü Biden de Ortadoğu’daki tehlikeyi gördü. Savaş kesin uyarısı verdi. Oysa Biden, savaş kesin demeyecek İsrail’e yardımlarını kesecektir. O zaman Netanyahu zaten kendiliğinden bitecektir.
  Başkan Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta yapılan 74. Birleşmiş Milletler toplantısında bütün dünyanın gözü önünde yaptığı konuşmasında  “Dünya 5’ ten büyüktür” sözünü söylemişti. Başkan Erdoğan’ın bu sözünün cevabı Ortadoğu’dadır. Çünkü 3. Dünya savaşının fitili Ortadoğu ve Doğudan ateşlenecektir. 
  Bu tehlikeyi gören Çin 23 Temmuzda Pekin Deklarasyonu yayınladı. İlk kez 2023 de İslam İşbirliği ve Arap Birliği toplanarak çok önemli kararlar aldılar. Bu kararları gören Çin, Filistin katliamına karşı harekete geçmiştir. Çin’in hamlesini gören Rusya, Irak’ın kuzeyinde Türkiye ile ortak tatbikatı, Irak ile Türkiye’nin Ortadoğu’da güvenlik anlaşması yapması Erdoğan’ın ”Dünya 5’ten büyüktür.” sözüne verilen destek cevabıdır. 
   Bütün bunları gören Piramidin Tepesi Şirketin maşası olan İsrail için büyük bir deprem etkisi yaratmıştır. Oysaki bunların birer artçı deprem gibi peşinden gelecek olduğunu bilen İsrail, Esad -Erdoğan görüşmesini engellemek için Suriye’yi vurmaya başladı. Bir yandan da İran’ı devreye sokup Erdoğan- Esad görüşmesini engelleyip diğer taraftan Rusya’yı NATO ile savaşa sokmaya çalışıyor. Burada da piyon olarak Ukrayna seçilmiştir. Ama Piramidin Tepesi bunda da başarılı olamayacaktır. Nasıl ki İran, bütün oyunlarını bilmesine rağmen isterse bir gecede ortadan kaldıracağı İsrail’in oyunlarına alet olmuyorsa Rusya da NATO’nun oyunlarına alet olmayacaktır.   
ABD, esas başına gelecek büyük tehlikelerin farkında değil!..
  Piramidin Tepesi Şirket, öyle emir veriyor ama ABD bölgeye yığdığı uçak gemilerini,  uçaklarını çok yakın zamanda geri çekmezse korkarım ki yarın ne gemilerini, ne uçaklarını ne de Ortadoğu’da bulunan hava üslerini boşaltma zamanı olmayacaktır. Piramidin Tepesi Şirket (CEO) ABD, dünyanın 5 ten büyük olduğunu görecektir. 
  ABD daha önce 1 gram Covid 19 virüsü ile bütün dünyanın ekonomisini bitirdi. Şimdi de Maymun Çiçeği virüsü ile yeniden dünyayı evlerine kapatıp bütün dünyanın ikinci kez ekonomisini bitirme planlarına hazırlanıyor. Nasıl olsa bütün dünya dolara endeksli olup dolar da ABD’nin parası. ABD istediği kadar basıyor hiç kimse de hesap soramıyor. Ama ABD’nin kaçırdığı önemli nokta çok yakın zamanda Türkiye, Rusya, Çin, Asya ve tüm Ortadoğu Ülkeleri doları veto edecektir. Her ülke kendi para birimini kullanacak. Dolar bitince ABD diye bir bela da ortada kalmayacaktır. ABD kafasına göre insanların öldürülmesi için İsrail ve Ukrayna gibi ülkelere yardım yapamayacaktır. Ve ABD,  NATO ve Birleşmiş Milletlerde etkisiz olacaktır..   
 

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR