ALİ PALA


İşaret Bahane Ceza Şahane

HODRİ MEYDAN



Merih Demiral’a verilen bu ceza bir talimattır, hazırlanmış bir oyundur.  Bu oyun mutlaka oynanacaktı ve oynandı da nasıl mı?

BİLD gazetesine soruyorum UEFA kararını vermeden önce BİLD gazetesine bu iki maç ceza kararının verileceğini kim ve kimler verdi, Kimlerin verdiğini biliyor musunuz? Elbette ki kimsenin bilme şansı yoktur ama ben tahminlerimi hep açıklıyordum, yine açıklayayım.

 BİLD gazetesinin sahibinin eşi milletvekili değil midir? İçişleri Bakanı niçin bu kadar panik yaparak alarma geçti? Çünkü bunlara her zaman söylediğim dünyayı yöneten piramidin tepesindeki şirketten talimat verildiğini düşünüyorum. Şirket verdiği talimatında bir şekilde, bahane bulun Türkleri yarı final ve final oynatmayın talimatının verildiğine inanıyorum. Bozkurt işaretinin özü nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da 10 Mart 2018 tarihinde yaptığı bozkurt işaretinin anlamına ve tarihçesine bir bakalım. 

Yaptığımız işarette ki serçe parmak Türk’tür, işaret parmağı da İslam'dır. Arada kalan boşluk ise Cihan’dır dünyadır. Bu sembolün anlamını çok iyi bilen şirket Bozkurt işaretine terör işareti işlemi yapmak istemişlerdir ama planları tutmamış ve geri tepmiştir. Çünkü milli futbolcumuz Merih Demiral Avusturya'ya attığı golün sevincini yaşamak için bozkurt işareti yaptı bu işaret bir anda bütün dünyanın gündemine oturdu. Esasen işaret bahanesi ile milli takımımızın bir şekilde önünü keseceklerdi İşte bu Bozkurt işaretini bahane ederek de kestiler. Çünkü verilen 2 maça itiraz hakkı olmayacaktı. Bu ceza ile de milli sporcumuz Merih Demiral’ın Hollanda maçına çıkmasını engellediler. Verilen bu ceza neden üç maç değil de iki maç oldu. Çünkü az önce bahsettiğim gibi iki maç cezaya itiraz hakkı olmayacaktı.  Evet değerli okuyucularım ben her yazımda piramidin tepesinde ki şirket diyorum ve bu şirket ABD ve AB’yi yönetmektedir ve ABD ile AB bu şirketin CEO’larıdır.
Evet, benim yazdıklarım bir kez daha ispatlandı şimdi Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’e soruyorum. Bozkurt işaretinden neden bu kadar korktunuz? Bozkurt işaretinin anlamını hiç araştırdınız mı? Yoksa katledilen Avrupa Yahudileri anısı Vakfının Mütevelli heyeti üyesi olduğunuz vakfın Yahudiler vakfı olması sebebiyle piramidin tepesinde ki şirket ile bir bağlantınız var mıdır? Sizi bu vakfın yönetimine kimler getirdi ve size bu vakfın başındakiler mi talimat verdi? Siz niçin bir anda panikleyip harekete geçtiniz?

 


BİLD gazetesine kaç maç ceza verileceği bilgisini siz mi verdiniz? Çünkü henüz UEFA kararını açıklamadan önce BİLD gazetesi böyle bir cezanın verileceğini nasıl ve hangi bilgi belgeye dayanarak yazdı?  Kesinleşmeyen bir bilginin yayınlanması sizin elinizi mi güçlendirdi? Bozkurt işareti Türk Moğol ve Altay mitolojisine göre hayvan ve milli Sembol olarak yerini almıştır. Bu sembol Türk halkları tarafından başarı anlamına gelen bir zafer işaretidir. Melih Demiral’ da bu zafer işaretini vermiştir. Bu işaret ben Türk’üm Hun, Kıpçak, Peçenek Türklerinde soy birleştirici ve ben Türk'üm manasında kullanılmıştır.
MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'inde 1991 yılında Bakü'de katıldığı miting de bu mitingine katılanların Bozkurt işaretiyle selamlaması ile Bozkurt işareti Türk siyasetinde yerine almıştır. Bozkurt Türk, Moğol Altay mitolojisinde kutsal hayvan ve milli sembol olarak da yerini almıştır.
Atatürk döneminde de ulusal Sembol olarak ilan edilmiştir ve Cumhuriyetin ilk yıllarında Türk parasının üzerinde ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının üzerinde Bozkurt resmi kullanılmıştır. 

Bunları niye yazıyorum? Herkesin bir hesabı olduğu gibi Allah'ın da bir hesabı vardır. Piramidin Tepesi şirket kaş yaparken göz çıkarttı. Merih Demiral'ın gösterdiği bozkurt işareti bahanesi ile şirket bütün Avrupa’yı ve batıyı harekete geçirmek istedi ama ters tepti. Sadece Avrupa'da değil bütün dünya Merih Demiral'ın bozkurt işaretinin etrafında yerini aldılar. Önce Türkiye'de herkes tek yumruk tek yürek oldu. Merih'in yanında olduğu bütün Afrika tüm Türki Cumhuriyetleri ve Avrupa'nın birçok ülkesi destek verdiler ve Merih Demiral'ın yanında oldular. Şimdi öncelikle UEFA yönetim kurulunda olan temsilcimiz Servet Yardımcı ’ya soruyorum Servet Yardımcı bu cezanın verilmemesi adına neler yaptı, BİLD gazetesinin kasıtlı haberinden sonra Servet Yardımcı BİLD gazetesiyle görüştü mü veya herhangi bir suç duyurusunda bulundu mu? Şimdi ise Türkiye Futbol Federasyonu’na sesleniyorum. Gündemde olup resmiyet kazanmayan bir konu ile ilgili verilecek kararlardan önce bir gazetenin yazması konuyu kendi istediği gibi yönlendirmesi sayılır ve suçtur.

Türkiye Futbol Federasyonu tazminat davası açmak zorundadır. Eğer bu tazminat davası açılmazsa sizin de üzerinizde baskı olduğunu da düşünür ve Merih Demiral için sizi de suçlu kabul etmek zorunda kalırız. Eğer harekete geçmediniz ise hemen bugün avukatlarınızın harekete geçmesinin bir vatan borcu olduğunu ve o yavrularımızın alın teri ile uğraşıldığını unutmayın. Dava açıp beni de bilgilendirirseniz ben de bildiklerimi, inandıklarımı kalemimle sizlerle her zaman paylaşırım.

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR