Lütfullah KALELİ


İŞGAL


 

İŞGAL 

 

 Dünyada birilerinin hakkını ,mülkünü yurdunu ,zorla veya hile ile ele geçirme anlamınadır. Bundan yüz yıl önce hile ve ihanetle başlayan işgal çeşitli aşamalardan geçerek günümüze ulaştı. 

 

İhaneti; yaşayan Osmanlı orduları, başta Filistin olmak üzere, Mekke –Medine-balkanlar-Kuzey Afrika –Kafkaslardan çekilmek zorunda kaldı. Sonuç olarak Anadolu’da kurtuluş savaşını gerçekleştirmek zorunda kaldık. 

 

Bu süreçte , Hastanelerimiz bombalandı, Ermeni ve Rum çetelerince-askerlerince kapsamlı soy kırıma uğradık.Bunun günümüzdeki tanıklarından biride Tecavüz adası Akdamar’dır. Tüm ANADOLUDA yapılan katliam ve işkencelerin tanımı bu günlere kadar yapılamadı. 

 

Yani bugün Filistin’de yaşananlar yabancısı olduğumuz şeyler değil. İsrailliler yine de medeni sayılır. Hamile kadınların karnını yararak ceninleri havaya atıp altlarına süngü tutulmuyor. Kadınların meme uçlarından tespih yapıp boyunlarına asmıyorlar. İsrailliler adam gibi çoluk çocuk demeden – işkence yapmadan öldürüyorlar. 

 

Halkı camilere doldurup yakmıyorlar, Gençlere gazyağı içirip patlamalarını seyretmiyorlar, Tüm halkı diri diri kuyulara doldurup üzerlerini kapatmıyorlar. Tüm bunlar olurken Tüm Arap alemi sevinerek seyrediyordu. 

 

Tıpkı bugün Filistin katliamını seyrettikleri gibi. Adamlar kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Araplar İsrail’in soykırım eylemlerinin sesiz ortaklarıdır. Ortada ne ümmet kaldı nede doğru dürüst Müslüman. 

 

Yüz yıl öncesinin senaryosu şimdilerde Kıbrıs Türk cumhuriyetinde uygulandığına dair haberler geliyor. Kıbrıs’ta yabancılara toprak satışı derhal durdurulmalıdır. İngiliz ve diğer üslerin eşliğinde, Rumların rehberliğinde eşi görülmemiş bir soykırım hazırlandığı ortaya çıkmıştır. 

 

ABD ve diğerleri o gün yaklaştığında tekrar gemilerini Kıbrıs açıklarına getirecekleri- Adaya asker çıkarmayı düşündükleri artık sır değil. Ardından Trakya üzerinden Türkiye’ye saldıracaklarından adınız kadar emin olabilirsiniz. 

 

Asıl o zaman , siz soy kırım nasıl yapılır görürsünüz. Yeri geldikçe sıkça hatırlatıyorum, İnsan hakları- demokrasi- hukuk-hak gibi kavramlar birer mavaldır(içi boş şeyler) Tıpkı Birleşmiş milletler gibi, İslam dünyası gibi , Birleşmiş Milletle de karar alamıyor. bir araya gelip bir karar alamıyor. 

 

İsevi dünya ve İsrail aklımızı tiye (alaya) alıyorlar. Ancak ; Dünyaya şekil verecek olanda- İslam dünyasını kurtaracak olan da, Türklerdir. Diyanet işleri başkanlığı açıklama yapmış, soykırım dayanılmaz hale geldi. ”Günaydın hoca! Önce Türkçe kelimelere açtığın savaşı durdur. Türklere hak ettiği saygıyı göster, Sonra Arap ağıtçılığına devam edersin. 

 

Tuzaklardan atlayarak, içimizdeki düşmanı yok ederek, yarınlara daha ciddi hazırlanmalıyız- düşmana karşı koymak ve tüm zulümleri durdurmak için kuvvetin her türlüsünü hazır etmeliyiz.  

 

Kendimiz olarak, kendi kimliğimizle ortaya çıkacağımız günler uzak değil. Zulmün her türlüsüne çüş demek , belki yarın, belki yarından da yakın. 

 

Çok dikkatli olarak, dik durarak, onurlu olarak hayata bakmak zorunda olduğumuzu akıldan çıkarmamak gerek. 

 

Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları, her türden mavalları terk eden, aslı hu; nesli hu diyenlerin üzerine olsun vesselam. 

                                                                                                                                    LÜTFULLAH KALELİ

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR