ALİ PALA


Orta Doğu’da kazan kaynıyor

HODRİ MEYDAN


Bütün dünyanın gözü Orta Doğu’da kaynayan bu kazanın üzerindedir ancak bütün ülkeler şunu çok iyi bilmelidirler ki Türkiye’nin onayı olmadan bu kazandan hiçbir ülke istediğini alamayacaktır. Piramidin tepesi üçüncü Dünya Savaşını çıkartabilmek için tüm şeytani oyunlarını ABD ve İsrail üzerinden oynuyor. Çünkü şirketin düşüncesi kendilerini bütün dünyanın jandarması sanıyorlar. Bütün dünyada istediğimiz her şeyi yaparız zannediyorlar ama biz de bir Türk atasözü vardır, “Elin yumruğunu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz sanarmış” Şirket elbette ki bir gün güçlü bir yumruk yiyecektir. Şu anda şirket hedefine ulaşabilmek için en büyük kozu olan ve resmi rakamlarda 40 bin ama aslında 70 80 bin masum insanın katili ve soykırımcısı Netanyahu’yu ABD Kongresi’nde bütün dünyanın gözü önünde utanç konuşmasını yaptırıyorsunuz. Katilin bu konuşmasında 72 kez ayağa kalkarak alkışlıyorsunuz.
Şimdi piramidin tepesi şirkete soruyorum bir taraftan Mısır’a ateşkes anlaşması yapmak için İsrail’li yetkiler gidiyor, diğer taraftan katil Netanyahu’yu utanç kongresinde konuşturuyorsunuz ve katilin her yalanını 72 kez ayakta alkışlıyorsunuz. Bunların hangisi doğru? Bu mu sizin insan haklarınız? Bu mu sizin demokrasiniz? Şimdi de ABD kongre başkanına soruyorum katil Netanyahu‘nun kongrede konuşma yaparken protesto edileceğini bildiğiniz için mi size piramidin tepesi talimat verdi ki kongrede Netanyahu‘nun konuşmasını kesen kim olursa olsun çıkınca tutuklanacağını söylediniz? Yoksa siz mi kafanıza göre üyelerine böyle bir talimat mı verdiniz? Eğer siz kendi kafanızdan böyle bir talimatı verdiniz ise katil Netanyahu’nun utanç konuşması yapmasını sizler ve zavallı kongre üyeleriniz her yalanını 72 kez ayağa kalkarak alkışladınız. Ancak içinizden biri her şeyi göze alarak Netanyahu için savaş suçlusu pankartını açan Rashida Tlaib, Netenyahu savaş suçlusudur pankartını açtı ve konuşma bitene kadar bu pankartı elinde tuttu.

 Şimdi kongre başkanlığına ve piramidin tepesine soruyorum bu hanımefendi kongreden çıkınca tutuklandınız mı? veya bu hanımefendi Allah korusun herhangi bir kaza geçirdi mi? Şu anda yaşıyor mu? Netanyahu bütün yalan konuşmalarında konuşmasının büyük bölümünü İran’ı suçlamasına ayırdı, çünkü Orta Doğu’ da bütün oyunlarını İran üzerinden oynayacak da onun için. İran’ı düşman gösterip koz olarak kullanacaktır. Örneğin Hamas lideri İsmail Haniyye’nin İran’dan sonra Türkiye gelip Türkiye büyük millet meclisinde Netenyahu‘nun tüm yalanlarına cevap vereceğini bilen Netanyahu  ve ABD, Hamas lideri İsmail Haniye’ye İran’da suikastla öldürülmesi için içeriden destek alabilmek ve İran’da içeriden alınan desteği hiçbir ülke uyanmasın diye mi, Netenyahu kongredeki konuşmasında İran’ı bu kadar düşman gösterdi? Oysa ki ABD ve İsrail’in İslam dünyası için en büyük kozunun İran olduğunu artık bütün dünya anlamıştır. Eğer İran’da içeriden destek verilmeseydi İsrail Haniyye’yi öldüremezdi. Devam eden süreçte Erdoğan ve Esad görüşmelerinde normalleşme olurda Erdoğan, Irak’ta yaptığı terörle mücadele anlaşmasının aynısını Esad ile de yaparsa işte o zaman piramidin tepesinin de CEO ABD’nin de Orta Doğu’ da ki bütün planları sözde teröristan devleti hayalleri suya düşecektir. 

CEO ABD’nin terör örgütlerine şimdiye kadar yaptığı tüm yardımlarda boşa çıkacaktır. Bunun önlenmesi için ABD ve İsrail İran’ı kullanmak zorundadır. Sevgili okuyucularım bu yazımı çok uzatmayacağım biraz kısa yazıyorum ama Orta Doğu’da Türkiye’nin evet demediği hiçbir plan ve projenin hayata geçmeyeceğini Çin ve Rusya anladı piramidin tepesinin CEO’ları olan ABD ve AB’de anlayacaktır. Orta Doğu’da Türkiye her zaman büyük bir güçtür güç olarak da görevini yapacaktır.

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR