ALİ PALA

Tarih: 16.10.2024 15:39

PİYON İSRAİL PİYON NETANYAHU…

Facebook Twitter Linked-in

 Piramidin Tepesinin 13 üyesinden birisi olan Bil Gates ne demişti:..

” Dünyanın nüfusu 8 milyar olup bu sayı fazladır. Dünyanın nüfusu bir milyar olmalıdır”  “Bir Milyar Olmalıdır” sözünü Çin ve Rusya herhalde unuttu.

 Ben buradan Çin ve Rusya’ya sesleniyorum…

Çin’in nüfusuna baktığınızda 1 milyar 412 milyon, Rusya’nın 144,2 milyon nüfusu var. Topladığınız zaman sadece iki ülkenin nüfusu 1milyar 550 bini geçmektedir. Peki bütün dünyanın nüfusu 1 milyara nasıl inecek.? Sizlere sıra gelmeyecek mi sanıyorsunuz?

Aslında bu plan 1948 yılında kurgulanmıştı. İngiliz Kraliyet Ailesinin aracılığı ile Filistin’de küçük küçük topraklar alarak Filistin topraklarında bir İsrail Devleti kuruldu. İsrail, Yahudi Ülkesi olduğu için 1776 yılında ABD’nin Bağımsızlığını ilan ederken İngiliz Kraliyet Ailesi, ABD’nin başına Bavyera kökenli Alman, Yahudi,  Hukuk Profesörü olan Adam Washaupl ve 10 Yahudi kökenli kişi ile İlluminati Yahudi örgütünü kurup ABD’yi de bu Örgüte bağladı. Buradan yola çıkarak İngiliz Kraliyet Ailesinin İlluminati Örgütünü niçin kurduğunu yaklaşık on beş yıldır yazılarımda bunu anlatıyordum. Bugün bunu daha iyi görüyoruz. Söz de görüntüde bütün dünyayı ABD yönetiyor gibi görünüyor ama 8 milyonluk İsrail’e sözünü geçiremiyor. Çünkü İsrail direk İlluminati Yahudi örgütüne bir bakıma Piramidin Tepesine bağlıdır. Görevi de başta Ortadoğu olmak kaydı ile bütün Dünyayı teslim alıp “Tek Din Tek Devlet” düşüncesiyle başkenti Kudüs olan Büyük İsrail Devletini Kurdurup bütün dünyayı yönetmektir. 

Nüfusu 8 Milyon olan İsrail’in bütün Ortadoğu ülkelerine bu kadar rahat kafa tutması ve saldırma gücünü Ebetteki ABD’nin de bağlı olduğu İngiliz Kraliyet Ailesinin Kurdurduğu İlluminati Yahudi örgütünden alıyor. Şu anda görünürde savaşan piyon İsrail görünüyor olsa da İsrail ABD’nin ve Piramidin Tepesinin silahlı gücü olarak savaşıyor. Gerçekte savaşan Piramidin Tepesinin talimatıyla ABD’dir.  Buradaki hedef bütün Dünyanın nüfusunu 1 milyara indirmektir. İşte o zaman Büyük İsrail görüntüsünde Bütün Dünyayı İngiliz menşeli Piramidin Tepesinin yönetilebilmesini sağlamaktır. 

İsrail Dünyanın en kurnaz ülkesidir. Dünya da yaşayan bütün canlılar içinde en kurnazı tilkilerdir. Ancak mağazaların vitrinlerinde en çok tilkilerin postları asılı olmakla beraber çok aç kalan da tilkilerdir. Onun için görünen o ki Piramidin Tepesi bu kez yanlış ata oynadı. Onlarda 250 yıllık planlarının sonunun geldiğini yakın zaman da göreceklerdir.  İsrail, Hizbullah’a oynadığı büyük bir oyunu Türkiye’de de oynama planları yapıyor ama bu kez bomba kendi ellerinde patlayacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 3.Yasama yılı açılışında konuşan Cumhur Başkanı Erdoğan İsrail’e sert bir şekilde seslendi. Vaat edilmiş topraklar hezeyanı ile hareket eden İsrail in hevesleri kursakların da kalacaktır. İsrail, Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü bizim vatan topraklarımıza dikmiştir. İsrail bu saldırganlığı ile Türkiye’yi de içine almaktadır. Başkan Erdoğan, bağımsız ülkemiz için bu Devletler Terörüne gerektiğin de gerekeni yapacaktır. Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda tüm dünyaya seslenerek  “Filistin ve Lübnan da acil barış sağlanmalıdır” dedi. 

      Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuşması İsrail’i çok rahatsız etti. Bu kez İsrail Cumhurbaşkanı İsaac Herzog devreye girerek Kudüs deki Büyük ABD Yahudi örgütlerinin başkanlarını topladı. İsrail Cumhurbaşkanı Herzog bu toplantıda yine sinsi planını yürütmek için Türkiye’yi karşısına almamak adına şöyle bir açıklamada bulundu. Herzog, İsrail’in hiçbir zaman Türkiye ye karşı bir planının olmadığını açıklayarak “Türkiye ve Türk halkına büyük saygı duyuyoruz. Onlarda İsrail halkına büyük saygı duyuyorlar” dedi. Ebetteki bu bir satranç oyunu ve öyle diyecektir. Çünkü Türkiye, ne Lübnan’a ne Suriye’ye ne de İran’a benzemez Öyle it dalaşı söz düellosu yapmaz. Vuracağım dedi mi hemen vurur. Vurduğu ülkenin arkasında kim olursa olsun bakmaz. ABD’ye rağmen 24 saat içinde İsrail’i yerle bir eder. Bunu gören Piramidin Tepesi CEO ABD İsrail’e “Türkiye ile şimdilik iyi geçinin”  talimatını verdiler ki Netanyahu’nun yerine Herzog açıklamalarda bulunuyor. 

Şimdi İsrail İran’ın vuracağı tüm noktaları Biden’a bildirmiş. İsrail İran’ın Nükleer tesislerini asla vuramaz. Çünkü karşılığında İran da Pakistan, Rusya veya Çin’den nükleer silah alıp İsrail’e nükleer silah kullanır, petrol kaynaklarını vuramaz.  Çünkü İran, Basra Körfezini kapatır. Petrolün varili 200 dolara çıkar. Çin, Hindistan, AB hatta ABD bile büyük bir sıkıntıya düşer. O zaman buna sebep olan İsrail’ in ortadan kaldırılması farz olur.

Yazımın başında demiştim ya Piramidin Tepesi yanlış ata oynuyor diye! İşte İran ve Türkiye’yi karşısına almakla yanlış ata oynadığını anlayacaktır. İran petrolünün ana beyni dağılırsa ne olur? 

Türkiye şu anda dünya da 10 güçlü ülkeden biri.. ABD’nin bir yanlış hareketin de İran derki ABD’nin yanın da olanı vururum ama ABD biliyor ki İran hep söyler icraatı yoktur. Ama Türkiye söylemez, zamanı geldiğin de Ortadoğu da ABD diye bir bela kalmaz bütün üslerini vurur. ABD’yi Ortadoğu’dan kovar.

Şu anda Suudi Arabistan ABD ile pazarlık içinde… Suudi Arabistan İsrail’i tanıyacak ABD de Suudi Arabistan’a NATO’nun 5. Maddenin de olduğu gibi ömür boyu koruma güvencesi vererek yüklü miktarda savunma amaçlı silahlar satacak.  Suudi Arabistan yine yanlış yoldadır. ABD bugün istediğini verir,  yarın işi biter restini çeker hiçte bir şey yapamaz. Çünkü ABD öyle bir garantiyi ve bu kadar savunma sanayi silahlarını bir İsrail i tanımaya vermez. Suudi Arabistan’ın tüm kaynaklarını ele geçirir bitince de gereğini yapar. Onun için Suudi Arabistan bugün aldanmamalıdır.  Yarın geç olur…


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —