ALİ PALA


Son Çırpınışlar Mı?

HODRİ MEYDAN


CEO (ABD) her yolu deneyerek mutlaka hedefine ulaşmak istiyor. ABD’nin hedefi piramidin tepesinin talimatlarını yerine getirerek üçüncü dünya savaşını çıkartabilmektir. Bu hedefe ulaşabilmenin tek yolu Türkiye’yi etkisiz hale getirerek Orta Doğu’yu ele geçirmektir. Ben her yazımda diyorum dünyayı yöneten piramidin tepesi Orta Doğu ülkelerinden Türkiye haricinde ki bütün ülkeleri kendi emri altına almayı başardı, en büyük engel Türkiye ve İran’dı. İran’ın önce çok önemli komutanlarının öldürülmesi daha sonra Suriye’deki Konsolosluğun’un basılması ve ardından İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin öldürülmesi ile İran’ı da himayesi altına aldığını düşünen piramidin tepesi, Türkiye’ye her istediğini yaptıramadığı için Türkiye’yi etkisiz hale getirmek istiyor. Bu planın ilk adımlarından birisi olarak önce Fetö patentli 17/25 Aralık, ardından 15 Temmuz darbe girişimi ile planları uygulamaya koydu fakat Türkiye geri adım atmayınca yine piramidin tepesi talimatı ile Irak ve Suriye’nin kuzeyinde CEO (ABD) PKK, PYD, YPG terör örgütlerine her türlü maddi ve manevi tam destek vererek silahlı bir sözde teröristan devleti ve büyük bir ordu kurmak istediler. Bu  sözde teröristan devleti ve bu terör örgütleri ile Türkiye’yi vurmayı planladılar. Bu da tutmadı. 31 Mart 2015’te bir anda bütün Türkiye’de elektrikleri kestiler, Türkiye’yi karanlığa boğmak istediler. Elbette ki bu bir uyarıydı, bununla da istediklerini elde edemediler. Bu kez bütün dünyada planlarını devreye sokup 1 Aralık 2019’da  Çin’in Wuhan şehrinden koronavirüs hastalığını yayarak bütün dünyaya güç gösterilerinde bulundular ve bütün dünyanın ekonomisi ile oynadılar. Bunda da 100 binlerce insanın ölümüne sebep oldular ve bu da güç gösterisiydi. Piramidin tepesi bir şekilde üçüncü dünya savaşını çıkartıp bütün dünyanın toplam nüfusunun 1 milyar olmasını ve bu 1 milyarı da planladıkları büyük İsrail devletini kurdurup sekiz milyonluk İsrail devleti eliyle dünyayı yönettirebilmektir. Bu hedeflerine ulaşabilmek için daha büyük bir şeyler yapmaları gerekiyordu ki, Ukrayna ile Rusya’nın arasında savaş çıkartabilmeyi başardılar. Bunlar savaşırken bu kez de katil İsrail’e, Filistin Gazze’de bütün dünyanın gözü önünde resmen Netenyahu önderliğinde soykırım yaptırıyorlar. Bütün Avrupa’da NATO’da ve Birleşmiş Milletler’de İsrail’in aleyhine alınan tüm kararlara piramidin tepesinin CEO’su ABD’nin ret vermesi ile bütün dünyaya karşı durarak alınan kararlar işleme alınamıyor. Bu da demektir ki dünya tek merkezden mi yönetiliyor? Yine de tüm bunlara rağmen CEO (ABD) istediği emellerine ulaşamıyor.

Yazımın başında dedim ya bunlar yani CEO (ABD) her yolu deniyor. Şirket bunlarla da dünyayı karıştıramayınca insanları ya siber saldırılarla susturmak ya da Mehmet Nesim'in yazdığı kitabından kendilerini dünyanın efendisi ve sahibi geriye kalan tüm insanların da hizmetkarları olarak görmeleri, bir zümrenin elitlerinin kutsal bir şirketler ve onların uzantılarının siyasal egemenler üzerinden belirledikleri stratejiler ile ve kurallar da yaşıyorum. İşte her zaman yazdığım bu şirket Arap yarımadasına kafayı takmış buraya da iklim değişikliği yapıyoruz diyerek, Chamtrails spreyi içerisinde çok ağır maddeler olan civa, baryum, kadmiyüm, alüminyum, arsenik, kurşun, bakır, manganez ve renyum bulunan spreyi ve bu spreyde volkanik etkisi taklit edilerek stratos, fere, aerosol adı verilen mikroskop parçacıklar salınacaktır. Yerden görünmeyecek kadar ince olan bu parçacıklar katmanı, gökyüzünde asılı kalacak, güneş enerjisinin bir kısmını uzaya geri yansıtacaktır. Böylelikle iklim değişikliğinin, küresel ısınmanın önüne geçilmiş olacak bu da piramidin tepesinin bir oyunudur. Örneğin hazırlanan Chamtrails sprey niçin 50 km değil de 12 km ile sınırlandırılıyor. Çünkü 50 km yükselirse insanlara zarar vermeyecektir. Nasıl Covid 19 virüsünü yayarak bütün dünyaya “Bakın biz ne istersek onu yapabiliyoruz” km  diyerek tüm insanlığın büyük çoğunluğunu gizli kanser hastası yaptılarsa, bu Chamtrails spreyi de gökyüzüne salarak bunun aracılığı ile de dünyayı yöneten efendilerden olmayan, köle gördüğü bizleri çok kısa zamanda Alzheimer hastalığına mahkûm etme planlarıdır. Bu plan ile insanların büyük bölümü unutkan, aklı yerinde olmayan topluluk yaratacaklardır.

Yapılan internet kesintisi ile de yine bütün dünyaya mesaj verdiler. Bak bir corona virüsü ile bütün dünyanın ekonomisini bitirdik, şimdi de üçüncü gizli saldırı ile de her türlü havaalanlarını, bankaları tüm randevu sistemlerini yok ederiz uyarısıydı. Bu uyarı ile örneğin vatandaş acil olarak hastaneye gittiğinde doktor sistem çalışmıyor dediği zaman hasta sahipleri sisteme değil doktora mutlaka ki saldıracaktır. İşte haksız doktora saldırmakla bu tür olayları büyüterek yeni bir kaos çıkartıp iç kargaşayla bir savaş ortamı yaratmak istemektedirler. Ama artık dünya uyanmıştır, dünyayı tamamen ele geçirebilmek için piramidin tepesinin amacı hedefte olan ülkeler Çin, Rusya, Türkiye ve Kuzey Kore bu ülkeler arasında bir kargaşa çıkartarak ülkeleri birbirlerine savaştırabilmektir. Ancak dedim ya artık dünya uyanmıştır, piramidin tepesinin 300 yıllık bütün planları suya düşecektir ve çok yakın zamanda Rusya, Çin, Türkiye, Orta Asya kendi para birimleri ile ticaretini yapacaktır. Bunu gören piramidin tepesi kripto para ve yapay zekaya çok büyük önem vermektedir.

Yapay zekâ ve kripto para ABD’nin en büyük silahıdır, çünkü kasım ayında yapay zeka yeniden güncellenecektir. İşte o zaman yapılacak her türlü saldırılar yapay zeka eliyle yapılırsa dünyanın işi çok zor olacaktır. Son aldığım teyite muhtaç bilgi, “altı ay içinde bütün dünyada öyle bir hareketlenme olacak ki piramidin tepesi bakın bütün dünyada güç bizdedir diyeceklerdir” dünyanın hiçbir ülkesinde uçaklar kalkamayacak dijital, hiçbir şey çalışmayacak, bankacılık ve sağlık sistemleri gibi kısacası yazılım kullanan hiçbir sektör çalışamayacaktır. Örneğin niçin kripto ve dijital para sistemine geçmeye uğraşılıyor, çünkü bu dijital sistem çöktüğünde doğal olarak ekonomi de çökecektir.  Zenginler bu tehlikeyi gördüler, tüm önlemlerini aldılar, tüm mal varlıklarını fiziki altın’a çevirdiler. Buradaki asıl amaç bütün dünyada tüm insanlara, kontrolün kendilerinde olduğu algısını beyinlere köklü bir şekilde yerleştirebilmektir. İşte onun için yapay zeka ile yapılacak herhangi bir saldırıda direksiyon başında yapay zeka varsa, yapay zeka için uyku istemez, acıkmaz, yorulmaz 24 saat saldırı yapar. Bunun için her ülke savunma sanayisine ek bütçeler ekliyor.  Ben de diyorum ki hepimiz, herkes, her ülke kendi önlemini alsın bu hainlere fırsat vermeyelim.

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR