ALİ PALA


Taciz Edilen de Eden de Kimin Kuklasıdır

HODRİ MEYDAN


Ey benim inançlı ülkesine bağlı güzel halkım. Geçmişte Müslim Gündüz ve Fadime Şahin olaylarını unutmadık son 15 yıldır bunları ben köşemde anlatıyordum ve şimdi Tüm Türkiye’ye sesleniyorum.
Benim halkım asla bu provakatörlerin oyunlarına gelmemelidir. Bugün piramidin Tepesi şirketin hedefine ulaşabilmesi için Ortadoğu’yu ele geçirmesi şarttır ancak Ortadoğu’yu ele geçirmenin Orta Doğu'nun şirketin himayesine girebilmesinin anahtarı Türkiye'dir. 

Bugün Ortadoğu'da şirketin tehditlerine cevap verebilecek hiçbir ülke kalmamıştır. Şirketin tehditlerine cevap verecek tek ülke Türkiye'dir, bu nedenle anahtarı ele almak için Türkiye'nin diğer Ortadoğu ülkeleri gibi mutlaka karıştırılması gerekiyor ki, Türkiye güçsüz kalsın şirketin her emrine boyun eğsin. Bu yüzden Türkiye üzerinde hazırlanan senaryolar tek tek hayata sokuluyor. Önce dini duygularımızla oynayarak fetö üzerinden, daha sonra Gezi olayları ve ağaç kestirmeyiz diyerek, daha sonra 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbesi gibi sayamayacağımız birçok provakatif oyunlar Türkiye üzerinde oynandı. Ancak Türk halkı o kadar milli ve vatansever bir toplumdur ki, bu provokatörlerin bütün oyunlarını bozmuştur.

 Değerli okuyucularım Türk bayrağı altında yaşayan gerçekten vatansever milletimizi hiçbir güç hiçbir oyunla birbirine düşüremez ve hiçbir tehditle korkutamaz. Zamanlamaya bakın Ortadoğu, Rusya, Çin ve Türkiye artık şirketin ne kadar tehlikeli olduğunu anlamaya başlamış ve İran'da birçok önemli komutanların öldürülmesi gözdağına karşı İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi yıllardır yine bu provakatör şirketin oyunlarıyla Azerbaycan’la savaşacak derken İran Cumhurbaşkanı reisi bir anda Azerbaycan'a gidiyor ve Azerbaycan cumhurbaşkanı ile samimi pozlar veriyor ardından Türkiye'ye yeşil ışık yakıyor ve dost elini uzatıyor ama Azerbaycan'dan geri ülkesine dönemiyor. Bu ne tesadüftür ki Azerbaycan'dan İran'a dönen üç helikopterden ikisi sağ salim İran'a dönüyor ve Reisi’nin helikopteri kalkacağı zaman Reisi’nin koruması helikopterden iniyor ve helikopteri ülkesine dönemiyor. Ne kadar büyük tesadüftür ki Erdoğan Irak'a gidip Irak başbakanı ile çok önemli kararlara imza attılar ve ABD'nin Gayri resmi silahlı ordusu olan Kuzey Irak'ta PKK PYD YPG terör örgütlerinin kökünü kazıyıp Irak'tan ve Ortadoğu’dan söküp atma kararlarına imza atmaları şirketi tedirgin etmiştir. 

Erdoğan'ın Esad ile görüşebiliriz sözü ise şirketi tamamen alarma geçirmiştir. İşte onun için çok dikkatli okuyun bu yazımı. Şirket Ortadoğu’nun anahtarı olan Türkiye'yi tehditle, silahla, savaşla asla susturamayacağını çok iyi biliyor ve bunu bir kez de denedi. Şirket Türkiye'yi ancak dini duygularımızla ve alenevilerimizle oynayarak parçalayabileceğini düşünüyor ve Türkiye'nin En muhafazakâr illerinden biri olan Kayseri'de büyük bir tuzak oyunu hazırlanıyor. Bu tuzak oyununda oynayan Suriyeli iki akrabanın olması tesadüf değildir. 

Taciz olaylarının aktörlerinin Suriyeli olmaları yine tesadüf değil, buradaki hedef Türkiye'de yaşayan Suriyelileri göndereceğiz bahanesiyle Türk halkını galeyana getirerek ortalığı karıştırma planıdır. Bu olayla Türk halkının yarası kaşınmak istenmiştir. Bir taraftan Suriyelileri gönderelim provokatörlüğü yapılırken bir taraftan Türkiye'de Suriyeli çocuğa taciz edildi provakatörlüğü yapılıyor. Hedef Beşar Esad’la Erdoğan'ın görüşmesini engellemektir. Eğer Erdoğan Esat’la görüşüp Irak'taki alınan kararlar Suriye'de de alınırsa İşte o zaman piramidin tepesinin son 100 yıldır hazırladığı planları tamamen bozulacak ve tüm oyunlar boşa çıkacaktır. Büyük İsrail Devleti planı suya düşecek ve şirketin CEO’su olan ABD Ortadoğu'daki gayri resmi silahlı Ordusu ve gücü olan PKK PYD YPG terör örgütleri Ortadoğu’dan söküp atılacaktır. Onun için Kayseri'de Suriye üzerinden iki akrabanın birbirine taciz olayı ile ateş meşalesi yakılmak istenmiştir.  Şimdi ben buradan tekrar ediyorum ve sağduyulu vatandaşıma sesleniyorum. 

Müslüm Gündüz Fadime Şahin olayı nasıl ki bir oyundu, bu taciz olayı da Türkiye'yi karıştırmak için oynanan bir oyundur. Benim sağduyulu vatandaşım bu oyuna asla gelmeyecektir. Şirket Türkiye üzerinden planladığı hiçbir oyunu başaramayacaktır. İsrail'in Lübnan'ı vurması oyunu, Türkiye'yi galeyana getirip bu bölgeye sokmak istemektir. Yalnızca İsrail bütün dünyadan daha mı güçlü asla! Ama bütün dünyayı yönetmek isteyen ve İsrail’i yöneten de aynı merkez ve piramidin tepesi şirkettir. Avrupa'yı ABD'yi yöneten de tek bir Merkez ve aynı şirket olduğu için İsrail bu kadar güçlü görünüyor ama artık bütün oyunlar tek tek bozulmaktadır. İsrail'in de, şirketinde, CEO’ların da bütün oyunları tek tek bozuluyor. Başta Türkiye olmak üzere Çin, Rusya gibi ülkeler de şirketin bu oyunlarını bozmuştur ve bozmaya da devam edecektir.

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 4 3 0 1 6 10
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Antalyaspor 5 2 2 1 -3 7
9.Göztepe 4 1 0 3 2 6
10.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
11.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Trabzonspor 3 0 0 3 0 3
14.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
15.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
16.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 5 0 4 1 -7 1

YAZARLAR