ALİ PALA


TRUMP’IN DEDESİ KİMDİR?

Bugün 8 milyon nüfuslu İsrail üzerinden Filistin, Ürdün, Yemen, Suriye hatta İran’ı yok etmeye çalışıyorsunuz. Ama artık bu dünya uyandı. Bütün dünyayı Piramidin Tepesinin yönetmesinin sonu geldi.


 ABD 1776 yılında kurulurken yüzölçümünün büyüklüğünü gören İngiliz Kraliyet Ailesi ABD’nin başına Almanya’nın Bavyera Eyaletinde de Hukuk Profesörü olan Adam Washaupl Başkanlığında 5 aydın tarafından İlluminati Yahudi topluluğunun kurdurulduğu, ilk toplantılarının Bavyera da 1776 yılında Ingolstadt yakınlarında bir ormanlık alanda toplantı yaptıkları düşünülmektedir

   Şimdi Trump’ a soruyorum;  Frederick Trump neyiniz oluyor? Frederick Trump’ın İlluminati ile bağlantısı var mıdır? Frederick Trump sizin dedeniz midir? Frederick Trump 1905 yılında Almanya’dan sınır dışı edildi mi? Edildi ise neden sınır dışı edildi? İlluminatinin ilk kurucusu Hukuk Profesörü olan Adam Washaupl de Almanya’nın Bavyera Eyaletinden olmasının sizinle bir bağlantısı var mıdır? 

   Bugün, Bebek Katili, Soykırımcı Netanyahu’nun bu topluluk tarafından korunduğu, sizin keskin söylemleriniz ile İsrail’in Başkentinin Kudüs ve Golan Tepelerinin de İsrail Egemenliğinde olmasını tanımlamanızda dedenizin bir etkisi var mıdır? Çünkü Piramidin Tepesindekilerde aynı sözleri söylüyorlar. Bu da yetmiyor gibi Yahudilerin tek yanlısı olduğunuzu söyleyerek Yahudilere sesleniyorsunuz. Size bu bilgileri Yahudi kökenli öğrencilere anti sempatik hareketlerde bulunup İsrail’i destekleyen Yahudi Damadınız ve Baş danışmanınız olarak yanınıza aldığınız Jared Kushner mi hazırladı? 

    Sayın Trump, Bu kararınızın ABD’yi ikiye böldüğünü artık görmeniz lazım…

    İsrail de bebek katili Netanyahu Yahudi olmayanı Filistinli Müslümanları böcek gibi öldürüyor ve her yaptığı yanına kar kalıyor. Yoksa siz de mi aynı yöntemi uygulamak istiyorsunuz?  Yoksa Yahudilerin saçma inançlarına göre “Dünyada her bir Yahudi’nin 2850 kölesi olmalıdır”” düşüncesine inanmanızın sonu geldiğini yakın zamanda göreceksiniz.

   Bugün 8 milyon nüfuslu İsrail üzerinden Filistin, Ürdün, Yemen, Suriye hatta İran’ı yok etmeye çalışıyorsunuz. Ama artık bu dünya uyandı. Bütün dünyayı Piramidin Tepesinin yönetmesinin sonu geldi. Çünkü İngiltere bugüne kadar İsrail’e verdiği ölümcül silahların satışını durdurdu. Arap ülkeleri de harekete geçti. Hatta İsrail’in kendi ülkesinin içinde dahi ayaklanmalar başladı ve bunları gören Mısır Devlet Başkanı Sisi Türkiye’ye gelerek Başkan Erdoğan ile görüşüp Piramidin Tepesi ve Netanyahu’nun katliamlarına son vermek için görüşmeye başladılar. Suriye Devlet Başkanı Esad da ön koşulsuz Başkan Erdoğan ile görüşüp normalleşmeyi kabul etti.  Artık dünya bu gerçekleri görmeye başladı. Elbette ki Müslüman ülkelerin harekete geçmesindeki en büyük rolü Türkiye oynamıştır. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her şeye rağmen Türkiye’yi Şampiyonlar Ligine taşımıştır. Artık Türkiye, dünya da söz sahibi 10 ülkeden biri olmuştur. Daha önceki dönemlerde liderlerimiz ABD gibi ülkelere gittiklerinde esas duruşta durup verilen emirleri yerine getirirlerdi. 

  Bugün uluslararası tüm toplantılarda önde gelen ülkelerin liderleri Başkan Erdoğan ile fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar. Türkiye artık oyun kuran ülke olmuştur. Bugüne kadar Fransa Afrika ülkelerinde yaptığı tek taraflı yayınları ile tüm Afrika kıtasını istediği şekilde yönlendiriyordu. Ne zaman ki Türkiye, Somali’yi pilot ülke ilan etti buradaki, tüm dengeler değişti. Somali’nin tabiat yapısı itibariyle Türkiye’nin uzay çalışmalarının büyük bölümünü burada yapması, 25-26 dönemlerde İstanbul Milletvekilliği yapan, Ak Parti Merkez Karar ve Yürütme Kulu Üyesi olan, Hasan Sert’in aynı zamanda imtiyaz sahibi olduğu Natural TV’nin tüm Afrika Kıtasını kapsayan yayınların devreye girmesi tüm Afrika ülkelerini uyandırmıştır. Ve Fransa’nın bugüne kadar yaptığı haberlerle nasıl göz boyadıklarını daha iyi görmüşlerdir.. Ve tüm Afrika Ülkeleri artık gerçekleri görmüş, Fransa’ya karşı önlemlerini almaya başlamıştır.

   Hani bizde bir Atasözü vardır;” Bir Türk Dünyaya bedeldir”  İşte bir Türkiye bütün dünyanın kaderini değiştirmeye yetecektir. Bugün Rusya ve Çin de artık Türkiye’ye yanaşmaya başlamıştır. Bunu gören Avrupa Birliği (AB) Türkiye’yi AB’ye kabul etme sinyalleri vermeye başlamıştır. Bu saatten sonra acaba Türkiye AB’ye üye olacak mıdır? Avrupa Birliğine üye olmayı kabul edecek midir? 

   Şahsımın 40 yıllık gazetecilik deneyimlerine dayanarak şu anda Trump’ın bu yaklaşımlarının her zaman ki gibi oyun olduğunu, Başkan seçildikten sonra İsrail ile ilgili bugün konuştuklarının tam tersini yapacağını söylemektedir. Çünkü Trump çok akıllı ve zeki bir siyasetçidir.   

ENERJİDE MERKEZ ÜLKE :TÜRKİYE...

RUSYA SALDIRI BAŞLATTI!...

Donald Trump, Kasım Seçimlerinde Aday

Trump'a suikast girişimi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ YAZDI: "5 TEMMUZ 2009 URUMÇİ KATLİAMI"

Gazetecilerin Diaspora Faaliyetlerine Destek Kamu Birliği Başkanı Fuad HÜSEYİNZADE Yazdı: "Azerbaycan Gerçekleri"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ, "ŞUŞA BEYANNAMESİ TÜRKİYE-AZERBAYCAN İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTMIŞTIR"

Resul DAĞSARAY SDE İçin Yazdı: "İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi; Güç Oyunlarında Yeni Bir Cephenin Defakto Olarak Tanımlanma Sahnesi"

Gazeteci Yazar Mesut Haray Yazdı: "Güney Azerbaycan Milli Hareketi: Özgürlük, Adalet ve Ulusal Devlet Hedefiyle Mücadeleye Devam"

ULUSLARARASI İLİŞKİLER UZMANI VE SİYASET BİLİMCİ İSMAİL CİNGÖZ İSRAİL'İN OLASI LÜBNAN SALDIRISI HAKKINDA ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
15.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
16.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR